Οι encardia στην ΠΑΤΡΑ

Οι encardia σήμερα 27/9/2020 στις 22.00 στα Παλαιά Σφαγεία.  Συμμετέχουν στις εκδηλώσεις του καλοκαιρινού Φεστιβάλ Καρναβαλιού του Δήμου Πατρέων και γιορτάζουν μαζί με το Πατρινό Κοινό την ολοκλήρωση των εργασιών ανακαίνισης του κατεστραμμένου χώρου των Παλαιών Σφαγείων και της απόδοσής του στη καλλιτεχνική δημιουργία.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ (Η ΣYNAYΛIA EINAI sold out KAΘΩΣ EXOYN EΞANTΛHΘEI OI ΠPOΣ KPATHΣH ΘEΣEIΣ OI OΠOIEΣ HTAN ΠEPIOPIΣMENEΣ ΛOΓΩ TΩN AYΞHMENΩN METPΩN YΓIEINHΣ KAI AΣΦAΛEIAΣ).

Οι Encardia, η ιδιότυπη αυτή μουσική κολλεκτίβα, αποτελεί ένα από τα πλέον καταξιωμένα στη χώρα και διεθνώς ελληνικά σχήματα της world μουσικής. Έχοντας διαγράψει μια λαμπρή πορεία εδώ και περίπου δύο δεκαετίες, εξακολουθούν να εμπνέονται και να δημιουργούν μουσικές και τραγούδια μέσα από την πλούσια παραδοσιακή και γεμάτη ενέργεια μουσική της Κάτω Ιταλίας, τα ελληνόφωνα χωριά της Grecia Salentina, αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Μεσογείου. Οι Encardia θα μας ταξιδέψουν μουσικά στα απόμακρα χωριά της Καλαβρίας, στις όμορφες περιοχές του Salento και σ’ όλα εκείνα τα μέρη που μιλούν ακόμη Γκρεκάνικα κι άλλες τοπικές διαλέκτους. Ένα πολύχρωμο μωσαϊκό διαλέκτων και ήχων με παραδοσιακές ταραντέλες και ερωτικά τραγούδια. Μια διονυσιακή γιορτή θερινής νυκτός.

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More