Ο ιστιοπλοϊκός όμιλος Πατρών στο πλευρό των μεσογειακών αγώνων

Η Οργανωτική Επιτροπή των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων Πάτρα 2019, ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πατρών (ΙΟΠ), ο οποίος τίθεται στη διάθεσή της, προκειμένου να συμβάλει στην επιτυχία της διοργάνωσης. Κατόπιν αυτού, τα μέλη του ΙΟΠ θα ενταχθούν στο δυναμικό των εθελοντών των Παράκτιων Μεσογειακών.

Συγκεκριμένα, τα έμπειρα στελέχη και τα μέλη του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών, θα προσφέρουν σε εθελοντική βάση, τις υπηρεσίες τους, τη συνολική τεχνογνωσία και τα υλικά τους στους ακόλουθους τομείς:

Υλικά και έμψυχο δυναμικό διοργάνωσης των αγωνισμάτων του υγρού στίβου.
Υλικά και χειριστές συστημάτων επικοινωνιών και εντοπισμού.
Σκάφη (σωστικά, περισυλλογής, κριτών, Τύπου κλπ).
Συμβούλους καιρικών συνθηκών, επιλογής τοποθεσίας και εναλλακτικών διαδρομών.

Υπενθυμίζεται ότι η Οργανωτική Επιτροπή των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων Πάτρα 2019, που θα διεξαχθούν από 25-31 Αυγούστου 2019, έχει ανακοινώσει τη συνεργασία της και με την Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Δυτικής Πελοποννήσου (ΕΡΔΥΠ), η οποία θα συνδράμει επίσης με εθελοντές  στη διοργάνωση.

Όσο περισσότερες δυνάμεις και φορείς της πόλης ενώνονται και συνδράμουν στο έργο μας, τόσο πιο δυνατοί και αισιόδοξοι αισθανόμαστε ώστε να διοργανώσουμε υψηλού επιπέδου Αγώνες.

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More