Ο Γιώργος Παπαδόπουλος στο Disco Room, την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου!

Ένα live party με τον Γιώργο Παπαδόπουλο θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρεθούν στο Disco Room, την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου!

Το τελευταίο του single «Να Περνάς», που κυκλοφορεί από την Panik Records, συνεχίζει την ανοδική του ραδιοφωνική επιτυχία, ενώ πλησιάζει και τις 5 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ

Γεννήθηκε στην Κύπρο και από μικρή ηλικία άρχισε να ασχολείται με την μεγάλη του αγάπη, τη μουσική. Το 2003 κυκλοφόρησε το πρώτο του CD single, στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Κύπρο, με τίτλο «Βυθός». Μάλιστα, ο Γιώργος Παπαδόπουλος συνεργάστηκε με τον Χρήστο Δάντη, ο οποίος του χάρισε αυτό το κομμάτι που έγινε γρήγορα σουξέ και αγαπήθηκε από όλους. Έπειτα από έξι μήνες, ο ταλαντούχος τραγουδιστής αποφάσισε να κυκλοφορήσει ακόμα ένα κομμάτι, την μπαλάντα που έφερε τον τίτλο «Σώσε με». Φυσικά και αυτό το cd single γνώρισε μεγάλη επιτυχία και έγινε πολύ γρήγορα χρυσό. Πολύ γρήγορα ο Γιώργος Παπαδόπουλος άρχισε να δείχνει το μεγάλο του ταλέντο κι έτσι έγινε αγαπητός όχι μόνο στον κόσμο, αλλά και στους συναδέλφους τους, με τους οποίους συνεργάζεται πάντα άψογα.

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More