Ο Γιώργος Νταλάρας στην Πάτρα!

Το βιβλιοπωλείο Discover και οι Εκδόσεις Αρμός σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Θανάση Λάλα: Γιώργος Νταλάρας….και το καλοκαίρι κρυώνω!
Μισός αιώνας ελληνικό τραγούδι: 121 αυτοβιογραφικά διηγήματα διαλόγου, 112 μοναδικές φωτογραφικές αφηγήσεις, 18 προσωπικές λίστες.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 26 Νοεμβρίου, στις 19:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου “Βυζαντινό”, πεζόδρομος Ρήγα Φεραίου 106.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν:
Κωνσταντίνος Μάγνης, δημοσιογράφος
Γιάννης Παπάς, Φιλόλογος- Ποιητής
Σταύρος Σολωμός, Καλλιτεχνικός Διευθυντής και Μαέστρος της Πολυφωνικής Χορωδίας της Πάτρας
και ο συγγραφέας του βιβλίου, Θανάσης Λάλας

Την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Κωνσταντίνα Τσίχλα

Ο Θανάσης Λάλας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε στο Οικονομικό Τμήμα της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, έπαιξε ποδόσφαιρο, συναντήθηκε νωρίς με την τύχη του. Σε πολύ νεαρή ηλικία είχε την ευκαιρία να ζήσει δίπλα στον Στρατή Τσίρκα, ένα σπουδαίο Έλληνα συγγραφέα, και να τον καθοδηγήσει στο χώρο της ποίησης ο Μανώλης Αναγνωστάκης, ο Νίκος Καρούζος και ο Μίλτος Σαχτούρης. Στην ηλικία των 23 γνώρισε τυχαία τον Άντι Γουόρχολ και αυτή η συνάντηση άλλαξε την πορεία της ζωής του. Ξεκίνησε να παίρνει συνεντεύξεις και να επιδιώκει συναντήσεις με σημαντικούς Έλληνες καλλιτέχνες και λόγιους, άρχισε να κάνει καθημερινότητά του αυτές τις συναντήσεις. Μέχρι σήμερα έχει δημοσιεύσει 3500 συνεντεύξεις με μοναδικές προσωπικότητες από όλο τον κόσμο.

Έχει δουλέψει ως δημοσιογράφος σε μεγάλα Ελληνικά περιοδικά και εφημερίδες και έχει διακριθεί ως δημιουργός νέων περιοδικών, έχει δημιουργήσει 33 καινούργια concept για περιοδικά. Σήμερα δραστηριοποιείται δημιουργικά στη ζωγραφική, την γλυπτική και συνεχίζει επιλεκτικά στη γραφή.

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More