Ο Χορός της Υπαρξιακής Δημιουργικότητας

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ BIODANZA
Κυριακή 12 Μαϊου 2019
Κίνητρο, Λεμεσού 16 – Θράκης, 26441 Πάτρα

‘Ο Χορός της Υπαρξιακής
Δημιουργικότητας’

Συντονίστρια: Αργυρώ Chandana Δαβανέλου

Μια διαφορετική προσέγγιση της δημιουργικότητας μέσα από το σύστημα της Biodanza!

Δημιουργικότητα σημαίνει ικανότητα έκφρασης. Να μπορούμε να εκφράζουμε ελεύθερα εκείνο το δυναμικό υλικό που δονείτε μέσα μας και που αρκετές φόρες νιώθει να καταπιέζεται και να μην βρίσκει διέξοδο.
Η δημιουργικότητα συμβαίνει την κάθε στιγμή της ζωής μας, στο κάθε ‘εδώ και τώρα.΄ Είναι η τέχνη του να ζούμε. Να διαμορφώνουμε την κάθε μας στιγμή κινούμενοι από αγάπη, χαρά και ευγνωμοσύνη για την Ύπαρξη μας.
Μέσα σε όλους μας υπάρχει ένας εσωτερικός σπόρος. Υπάρχει μέσα μας από την στιγμή που γεννιόμαστε, είναι στην φύση της ύπαρξης μας. Η τάση να δημιουργούμε μας ανήκει. Όταν κάτι στην ζωή μας δεν πάει καλά μια δύναμη μέσα μας μας παρακινεί και μας καλεί να δημιουργήσουμε κάτι νέο! Και τότε καλούμαστε να διαμορφώσουμε τον καμβά της ζωής μας!
Δεν είμαστε μικροί και περιορισμένοι, άνθρωποι που αντιδρούν συναισθηματικά, πνιγμένοι στην καθημερινότητα με συνεχόμενα άλυτα προβλήματα και ζητήματα. Αντίθετα, ανακαλύπτουμε την δημιουργική πηγή της ύπαρξης μας και μοιραζόμαστε ένα χορό με την Ζωή. Είμαστε ανθρώπινα όντα που ψάχνουν το ανώτερο δυναμικό στον εαυτό τους και στους άλλους, άνθρωποι που ανακαλύπτουν μια νέα πραγματικότητα και την βιώνουν με όλη τους την δύναμη και το πάθος.
Η δημιουργικότητα γεννιέται από την βαθιά αίσθηση της Ύπαρξης, από την έμπνευση, την ευαισθησία και το θάρρος που έρχεται από την καρδιά μας να δράσουμε και να δημιουργήσουμε την ζωή μας!
Άρα, πάνω από όλα η δημιουργικότητα είναι Η Τέχνη του να Ζούμε!
Σε αυτό το σεμινάριο, μέσα από το σύστημα της Βiodanza Θα συνδεθούμε και πάλι με αυτόν τον σπόρο, με την επάρκεια μας, με την αυτοπεποίθηση μας, με την εμπιστοσύνη στον εαυτό μας, με τα ταλέντα μας, με τα θέλω μας, με την μοναδικότητα μας, με την δημιουργικότητα μας.

Θα νιώσουμε την χαρά που προέρχεται από τα δημιουργικά μας ένστικτα του να είμαστε ζωντανοί. Μέσα από την κίνηση, την μουσική, δημιουργικούς χορούς θα βιώσουμε την αίσθηση και την ζωτικότητα της προσωπικής δύναμης, της στοργικής σύνδεσης με τον εαυτό μας και με τους άλλους.
Θα είναι ένα ταξίδι μέσα από τον χορό, την κίνηση και την Vivencia, βίωμα στο ‘εδώ και τώρα’.
Μέσα σε ένα προστατευμένο περιβάλλον θα ανοίξει ο ‘χώρος’ για να εκφράσουμε τον χορό και την κίνηση που θα είναι εμπνευσμένη από την δική μας μοναδική, δημιουργική πηγή.
Η δημιουργικότητα στην Βiodanza είναι ένα άρωμα ζωής εμπνευσμένη από την παρούσα στιγμή. Δημιουργικές στιγμές μπορούν να γίνουν η έμπνευση ζωής. Πως θα θέλαμε να είναι η ζωή μας και να την δημιουργήσουμε.
Σε αυτό το σεμινάριο θα εμπειραθούμε πως ο,τι δημιουργούμε μπορεί να έχει ζωή και πως μπορούμε αυτό να το μοιραστούμε και να το αφήνουμε να χορεύει στην καθημερινή μας ζωή.

Αυτό το σεμινάριο σας προσκαλεί να ανακαλύψετε το εσωτερικό σας πάθος, την χαρά και τον αυθορμητισμό με τον εαυτό σας και με τους άλλους
Και τότε ανακαλύπτουμε ότι υπάρχει ένα σύμπαν από απεριόριστες δυνατότητες ανοιχτές σε όλους!

– Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής
– Χρειάζεται να φοράτε άνετα ρούχα

– Ώρες σεμιναρίου: 10.00πμ – 18.00μμ
– Θα υπάρξει ενδιάμεσο διάλειμμα

Περισσότερες πληροφορίες, κόστος σεμιναρίου και κρατήσεις θέσεων: τηλ 6977329350 email: argiie12@gmail.com

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More