Μια γιορτή για τη Μαία, τη Μητέρα και το παιδί

Ο Σύλλογος Επιστημόνων Μαιών- Μαιευτών Εφετείου Πατρών, σε συνεργσία με το διαδικτυακό μέσο ενημέρωσης www.juniorsclub.gr, διοργανώνουν τη μεγαλύτερη γιορτή για τη μητέρα και το παιδί την Κυριακή 19 Μαϊου 2019, στις 11:00 το πρωί, στο Αρχοντικό της Ευτυχίας (Κρήνη Πατρών).

Η 5η Μαϊου έχει οριστεί ως η Παγκόσμια Ημέρα Μαιών – Μαιευτών και η δεύτερη Κυριακή του Μάη είναι η Γιορτή της Μητέρας, γι” αυτό ο Σύλλογος Μαιών- Μαιευτών Πάτρας, τίμησε με μια εκδήλωση αυτές τις ημέρες, στο Αγρίνιο στις 8 Μαίου 2019 και τώρα σας προσκαλεί στην μεγαλύτερη γιορτή όλων των εποχών, αφιερωμένη στη μαία, στη μητέρα και στο παιδί.

Σε μια γιορτή αφιερωμένη στις Μαίες και τους Μαιευτές, μα πάνω απ” όλα στη Μητρότητα!

«Οι μαίες-μαιευτές είναι υπερασπιστέςτων γυναικείων δικαιωμάτων! Δεν είσαι μόνη»

Η πρόεδρος των Μαιών-Μαιευτών Πάτρας, Μαρία Κιούρτη, εύχεται σε όλες τις μανούλες: «Χρόνια πολλά στη μητέρα, στη γυναίκα που μεγαλώνει παιδιά, στη γυναίκα που προσφέρει την αγάπη της σε άλλα παιδιά. Με χαρά σας προσκαλούμε για να γιορτάσουμε την Ημέρα της Μητρότητας, σε μια εκδήλωση όπου επιλέξαμε να βραβεύσουμε μανούλες»

Ένα πλούσιο πρόγραμμα για παιδιά και γονείς σας περιμένει!!!

Στο χώρο θα υπάρξει έκθεση ζωγραφικής με θέμα «Μητέρα» από την παιδική ομάδα ζωγραφικής, της ζωγράφου – εικαστικού Ελένης Σταθοπούλου.

Παρακαλούμε να κάνετε κράτηση θέσεων στο info@juniorsclub.gr (Ονοματεπώνυμο, αριθμός ατόμων και τηλέφωνο) για όσους επιθυμούν να έχουν θέση και τραπέζι. Για όλους θα υπάρχει καφές, τσάι και χυμός. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή (χωρίς είσοδο) για όλους (μικρούς και μεγάλους), ωστόσο λόγω μεγάλης ζήτησης, πρέπει να ακουλουθήσετε αυτή τη διαδικασία. Στο Αρχοντικό της Ευτυχίας, υπάρχει άνετο parking.

Μια γιορτή για το παιδί (αναλυτικό πρόγραμμα) από την Ομάδα παιδικών προγραμμάτων Juniorsevents

αγαπημένοι ήρωες των παιδιών
καραγκιόζης του Κώστα και Μπάμπη ΜΑΚΡΗ
Clowns – Ξυλοπόδαροι
βιβλία για όλα τα παιδιά
survivor
facepainting
έκθεση ζωγραφική από την Ομάδα της ζωγράφου-εικαστικού Ελένης Σταθοπούλου
φουσκωτά παιχνίδια

Μια γιορτή για τη μητέρα (αναλυτικό πρόγραμμα)

-ομιλία για τη γυναίκα σήμερα (10 λεπτά διάρκεια)
-θεατρικό δρώμενο: «Η καλύτερη μαμά του κόσμου είναι η κα Αγκαλίτσα», σε κείμενο της δημοσιογράφου, Ελένης Βασιλοπούλου
-βραβεύσεις σε μητέρες
-STAY SAFE κανόνες ασφαλείας στην καθημερινότητα μας από τον ειδικό σε θέματα ασφαλείας κο Γιώργο Μιμμή (10 λεπτά διάρκεια)
-Μητρικός θηλασμός
-ομιλία για τη διατροφή και την Υγεια (διάρκεια 10 λεπτά)
-Cooking class (πρωινό για τα παιδιά – πρωινό για όλους)
από τους βραβευμένους σεφ :
-Κωνσταντίνο Μουζάκη, Αντιπρόεδρος στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αδελφοτήτων Γαστρονομίας & Οινολογίας για την Ελλάδα της CEUCO & Πρόεδρος του Δ.Σ. της Λέσχης Αρχιμαγείρων, Αρχιζαχαροπλαστών, Αρτεργατών, Επιστημόνων Επισιτισμού Αττικής «Ακρόπολις»
-Ευανθία Βοναζούντα, Διευθύντρια Γυναικών και Ιδρυτικό Μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής Ακρόπολις, Παγκόσμιος Κριτής WACS, Executive Chef στο Εστιατόριο Πυροφάνι του Πειραιά
-Μαρία Παπαβασιλείου, Πρόεδρος Λέσχης Αρχιμαγείρων Δυτικής Ελλάδας και Ηπείρου.
-Γεώργιος Τσιλίκης, Δημοσίων Σχέσεων Λέσχης Αρχιμαγείρων Δυτικής Ελλάδας και Ηπείρου.

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More