Μια εκδήλωση αφιερωμένη στα σονέτα του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ διοργανώνουν το βιβλιοπωλείο «Το Δόντι» και οι εκδόσεις «Αντίποδες»

Μια εκδήλωση αφιερωμένη στα σονέτα του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ διοργανώνουν το βιβλιοπωλείο «Το Δόντι» και οι εκδόσεις «Αντίποδες» την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019, ώρα 7.00 μ.μ. στο θέατρο «Επίκεντρο+» (Νόρμαν 16, Πάτρα). Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί η έκδοση «Σονέτα» του Σαίξπηρ που κυκλοφορεί από τους «Αντίποδες».

Για το βιβλίο θα μιλήσουν η σκηνοθέτις Αναστασία Κουμίδου και ο μεταφραστής της έκδοσης Ερρίκος Σοφράς.

Παράλληλα οι μαθητές του σεμιναρίου της Αναστασίας Κουμίδου «Παίζοντας με τον Σαίξπηρ (Μέρος Β’)» που θα διοργανωθεί στο «Επίκεντρο» το τριήμερο 12-14 Απριλίου, μαζί με τους μαθητές του πρώτου κύκλου, θα παρουσιάσουν επιλεγμένα σονέτα.

Στο βιβλίο ο Ερρίκος Σοφράς, γνωστός για τις εξαιρετικές ποιητικές μεταφράσεις, αποδίδει με μαεστρία 24 σαιξπηρικά σονέτα, πλαισιώνοντάς τα με ένα σημείωμα στο οποίο επεξηγεί τη συνολική δομή του έργου, τα θέματα και τις τεχνικές του, ενώ τα σονέτα παρουσιάζονται και στο πρωτότυπο

Φιλοποίμενος 36-42, 26221 Πάτρα • 2614005077 •todonti@gmail.com •

www.facebook.com/todonti.patra •twitter: @todonti.patra

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More