Μέδουσα

Η «Μέδουσα» μετά από έναν κύκλο παραστάσεων στην Αθήνα, έρχεται στην Πάτρα, στο «Μηχανουργείο» Πολυχώρος Πολιτισμού (Ευμήλου 2- 4, πίσω από τον ιερό ναό Αγίου Ανδρέα). Τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την ασφάλεια όλων.
Παρασκευή 2 Οκτωβρίου και Σάββατο 3 Οκτωβρίου στις 21:30.
Ένας κοινωνικός μονόλογος με θέμα τον βιασμό.
Υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων και την υποστήριξη του Συμβουλευτικού Κέντρου Πάτρας.
Είναι ικανό ένα τραγικό γεγονός να σε μεταμορφώσει σε τέρας;
Πόσο εύκολο είναι από θύμα να γίνεις θύτης;
Το έργο επηρεασμένο απ’ την ελληνική μυθολογία καθώς και από την σύγχρονη πραγματικότητα, πραγματεύεται την γυναικεία φύση ως ένα άτομο του κοινωνικού συνόλου. Παρουσιάζει τις δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει μία σύγχρονη γυναίκα ενώ ταυτόχρονα καταδεικνύει τον οικογενειακό κύκλο, την εφηβεία και την ενηλικίωση έτσι όπως οι άνθρωποι την αντιμετωπίζουν οδηγώντας στο συμπεράσματα για το πως θα έπρεπε να την κατανοήσουν.
Συντελεστές έργου
Κείμενο: Μαρία Σ. Αποστολάτου- Κωνσταντίνος Παλίλης
Ερμηνεία: Μαρία Σ. Αποστολάτου
Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Παλίλης
Βοηθός σκηνοθέτη: Φίλιππος Παπαδόπουλος
Φωτογραφία: Αννίτα Σπιθάκη
Σχεδιασμός Αφίσας: Marcelle Fivaz
Στο φουαγιέ του θεάτρου φιλοξενείται η έκθεση φωτογραφίας της Αννίτας Σπιθάκη με θέμα «Σεξουαλική κακοποίηση- Μέδουσα»
Διάρκεια παράστασης: 60 λεπτά
Τιμές εισιτηρίων: 10€ προπώληση, 12€ στο ταμείο του θεάτρου, 8€ μειωμένο
Κρατήσεις- Πληροφορίες: 6949613771
Μετά το τέλος της παράστασης θα μιλήσουν για το έργο και τις δράσεις του Συμβουλευτικού Κέντρου Πάτρας, η Κοινωνική Λειτουργός κ. Φλωροπούλου Χρυσούλα-Μαρία και η Ψυχολόγος κ. Ειρήνη Πεφάνη.
You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More