Μatt Elliott live

Ο Μatt Elliott επιστρέφει στο Χασομέρι για 4η φορά τα τελευταία 6 χρόνια!
Γεννημένος στο Bristol της Μεγάλης Βρετανίας ξεκίνησε την προσωπική του καριέρα το 1996 ως Third Eye Foundation με την κυκλοφορία του Semtex. Με αυτό το όνομα κυκλοφορεί ακόμα 5 άλμπουμ και καταξιώνεται στο χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής.

Το 2003 κυκλοφορεί το πρώτο του προσωπικό άλμπουμ The Mess We Made στην Domino και συστήνει στο κοινό τον καινούργιο του ήχο ο οποίος κινείται σε φολκ μοτίβα με τη συνοδεία κιθάρας, πιάνου και φυσικά των ιδιαίτερων και μελαγχολικών φωνητικών του.

Ακολουθεί η τριλογία των Drinking Songs (2005), Failing Songs (2006) και Howling Songs (2008) στη γαλλική δισκογραφική εταιρεία Ici d’ailleurs.

To 2010 κάνοντας μια στροφή προς πιο πειραματικές φόρμες επανεμφανίζεται ως Third Eye Foundation και παρουσιάζει το The Dark. Μετά από 3 χρόνια συνεχίζει τις προσωπικές του κυκλοφορίες με το The Broken Man (2011) και το Only Myocardial Infarction Can Break Your Heart (2013) The Calm Before (2016)
Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που έχει συνεργαστεί είτε σε στούντιο είτε επί σκηνής συμπεριλαμβάνονται ονόματα οπως οι Yann Tiersen, Ulver, Mogwai, Thurston Moore, The Pastels, Blonde Redhead, Hood, Tarwater κ.α.

Από τις πρώτες του δουλειές ως The Third Eye Foundation έως και τις σύγχρονες dark folk αναζητήσεις του, ο Matt Elliott πάντα προτιμούσε να πιέζει τα όρια της δημιουργικότητάς του με μοναδικά αποτελέσματα.
Μέσα στην εκπληκτική σειρά από κυκλοφορίες του θα βρει κανείς στιγμές βαθιάς και ειλικρινούς εξομολόγησης συναισθημάτων σκοτεινών και έντονα προσωπικών ενώ η καλλιτεχνική του συνέπεια του χάρισε την αναγνώριση του τύπου και του ευρύτερου καλλιτεχνικού χώρου.

Ωρα έναρξης 21.30
Είσοδος: 5 ευρώ
Για πληροφορίες και κρατήσεις στο inbox μας και στα 6947124176 και 2610221202

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More