Μαρία Ρούτση live “Από καρδιάς” στο STEAK BAR!

“Από καρδιάς ” είναι ο τίτλος της νέας μουσικής παράστασης με τη Μαρία Ρούτση στη μουσική σκηνή του Steak Bar στο Royal για το φετινό χειμώνα.

Από αυτό το Σάββατο 26 Oκτωβρίου και κάθε Σάββατο στις 22.30 στο Steak bar του Royal Theater, Ακτή Δυμαίων 53, στην Πάτρα.

Μετά από την επιτυχημένη περσινή παράσταση ” Τραγούδια στο Φως ” η ερμηνεύτρια παρουσιάζει αυτή τη φορά την καινούρια της μουσική παράσταση τραγουδώντας από καρδιάς.
Η Μαρία Ρούτση παρέα με τέσσερις εξαιρετικούς μουσικούς, τον Ανδρέα Ζαφειρόπουλο στο πιάνο, τον Τάσο Σχίζα στο ακορντεόν, τον Γιώργο Παπαγεωργίου στο μαντολίνο, τρίχορδο μπουζούκι και λαούτο και τον Αργύρη Μανιάτη στην κιθάρα και το τραγούδι, επιλέγει σ’ αυτό το πρόγραμμα να συμπεριλάβει πολλά αγαπημένα τραγούδια, που κρατάμε στην καρδιά μας σαν παλιές αγάπες με χαρά και νοσταλγία.

Με ιδιαίτερη εκφραστικότητα μεταδίδει τον ενθουσιασμό της και χαρίζει ερμηνείες με ζωντάνια σε τραγούδια των Μ. Χατζιδάκι, Γ. Ζαμπέτα, Δ. Σαββόπουλου, Μ. Λοίζου, Σ. Κραουνάκη, Σ. Κουγιουμτζή ενώ δε λείπουν και απρόσμενες επιλογές. Έτσι, οι Doors και η Etta James ”συνδιαλέγονται” αρμονικά με τον G. Bregovic και τον L. Cohen και ο Μ. Θεοδωράκης με τον Β. Τσιτσάνη και τον Μ. Χιώτη σ’ ένα πρόγραμμα που παρασύρει τους ακροατές στο δικό της μουσικό ταξίδι.
Είσοδος Ελεύθερη – Κρατήσεις: 2610 310120

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More