Λήθαργος του Πάνου Κανελλόπουλου

Την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου μετά τις 19:00  στο βιβλιοπωλείο Lexis (στην οδό Κανακάρη 155-157) θα παρουσιαστεί το μυθιστόρημα του Πάνου Κανελλόπουλου, με τίτλο “”. Για το βιβλίο θα μιλήσουν, οι συγγραφείς Αβέρκιος Λουδάρος και Μαρία Γεωργοπούλου.

Ένα ψυχολογικό θρίλερ με απρόσμενες ανατροπές είναι το πρώτο μυθιστόρημα του Πάνου Κανελλόπουλου “Λήθαργος” που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λυκόφως.

Κεντρική ηρωίδα η πρώην αστυνομικός Άνναλιζ Φλερ η οποία έρχεται αντιμέτωπη με ολοζώντανους εφιάλτες που στοιχειώνουν τις νύχτες καθώς καλείται να αναμετρηθεί με απόκοσμα σενάρια πλασμένα στα βάθη του υποσυνείδητου και βουτηγμένα στο αδιαπέραστο σκοτάδι.
Εφιάλτες ή κάτι ακόμα χειρότερο;

Η υποψία αυτή θα οδηγήσει την Άνναλιζ σε μια λαβυρινθώδη αναζήτηση με συνοδοιπόρους τον Κέβιν, τον Άρθουρ και τη Βάλερι, που θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να αντιμετωπίσουν το απόλυτο κακό που έρχεται αιφνίδιο, σαρωτικό, σκιώδες.

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More