Κυβέλη Καστοριάδη & Ορέστης Καλαμπαλίκης

Η Κυβέλη Καστοριάδη και ο Ορέστης Καλαμπαλίκης επιστρέφουν στην αγαπημένη τους υπέροχη αυλή του Πολύεδρου στην Πάτρα για μία συναυλία με τίτλο “Songs for a blue cloud” την  Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου στις 21.30.

Η παράσταση αυτή είναι ένα μουσικό ταξίδι στο χρόνο με σταθμούς – ορόσημα γνωστά τραγούδια όπως των Μάνου Χατζιδάκι, Γιάννη Αγγελάκα, Leonard Cohen, Bob Dylan, Kurt Weill, Serge Gainsbourg, Boris Vian κ.α. με τη βελούδινη αλλά με τζαζ καταβολές φωνή της Κυβέλης Καστοριάδη και τη συνοδεία του Ορέστη Καλαμπαλίκη στην κιθάρα και τις ενορχηστρώσεις.
Η ευκολία της Κυβέλης να τραγουδά άπταιστα πέντε γλώσσες όπως και να αλλάζει ερμηνευτικό ύφος μαζί με τον άνθρωπο-ορχήστρα Ορέστη μεταμορφώνουν μία βραδιά που θα μείνει αξέχαστη.
Η Κυβέλη Καστοριάδη -κόρη του Κορνήλιου Καστοριάδη- μεγάλωσε και ζει στο Παρίσι. Διατηρεί όμως μια αδιάλειπτη και βαθιά σχέση με την ελληνική μουσική. Γι αυτό και οι δισκογραφικές της δουλειές εκδίδονται στην Ελλάδα από την Μικρή Άρκτο.
Πρώτη κυκλοφορία ήταν ο δίσκος με τίτλο Sous le ciel de Paris (με τη Ντόρα Μπακοπούλου και τον Ηρακλή Βαβάτσικα) και ο δεύτερος με τίτλο Songs for a blue cloud, με συνοδοιπόρο τον Ορέστη Καλαμπαλίκη στην ενορχήστρωση και στη συνοδεία στην κιθάρα.
Κρατήσεις : 2610 277 342
Γενική είσοδος θεάματος 12€ (δεν συμπεριλαμβάνεται ποτό)

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More