ΗΠΑ-Πάτρα : η συγκλονιστική η ιστορία των τριών αδελφών…

Η πολύχρονη αναζήτηση της Έλεν Ρουμπινστίν από τη Νέα Υόρκη να βρει τα κομμάτια που της έλειπαν από την Ελλάδα, ολοκληρώθηκε στο πλατό του «Τούνελ».

Η Έλεν αποκάλυψε την συγκλονιστική ιστορία της ίδιας και των αδελφών της σ’ ένα βίντεο που γυρίστηκε στην Αμερική.

Μια φωτογραφία σε ένα αμερικανικό περιοδικό άνοιξε το δρόμο για να ενωθούν οι τρεις αδελφές.

Η Έλεν Ρουμπινστίν γεννήθηκε στην Πάτρα στις 5 Ιανουαρίου 1958. Αφέθηκε σαν αγνώστων στοιχείων στο Δημοτικό Βρεφοκομείο Πατρών και στη συνέχεια υιοθετήθηκε από εβραϊκή οικογένεια στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης.

Η ζωή της άλλαξε εντελώς όταν σε ένα άρθρο για υιοθετημένα παιδιά στο περιοδικό «People»,  είδε τη φωτογραφία μιας γυναίκας που της έμοιαζε καταπληκτικά και που είχε και εκείνη,  γεννηθεί στην Πάτρα.  Ήταν η Μαξίν Ντέλερ που είχε απευθυνθεί στο «Φως στο Τούνελ» για να βρει την αλήθεια της ζωής της. Η Μαξίν είχε γεννηθεί στις 15 Αυγούστου του 1955.

Και οι δύο δεν είχαν κανένα απολύτως στοιχείο για την βιολογική τους οικογένεια. Αφέθηκαν στην βρεφοδόχο  με ενάμιση χρόνο διαφορά. Μοναδική τους περιουσία τα σημειώματα που βρέθηκαν πάνω τους και λίγα ασπρόρουχα. Το ιδιόχειρο σημείωμα της  Έλεν,  έγραφε πως την έλεγαν Δέσπω. Το αντίστοιχο σημείωμα που βρέθηκε πάνω στην Μαξίν,  έγραφε πως της έλεγαν Μαρία.

 

Η μοίρα όμως τους επεφύλασσε μία ακόμη έκπληξη.

Μια υιοθετημένη γυναίκα από την Ελλάδα που ζούσε στη  Μινεσότα,  αναζήτησε τη Μαξίν γιατί και οι δικές της ρίζες προέρχονταν από την Πάτρα. Είχε γεννηθεί στις 28 Οκτωβρίου του 1956 και τους έμοιαζε καταπληκτικά.

Το τεστ DNA τους αποκάλυψε μια ακόμη αδελφή!

Η Ρολίν, σε αντίθεση με τις αδελφές της, είχε στα χέρια της τα στοιχεία της βιολογικής τους μητέρας. Ήταν η Νικολίτσα Ξυπολιά από την Πάτρα, που συναίνεσε εκείνα τα δύσκολα χρόνια για την υιοθεσία της στην Αμερική.

Η  Μαξίν έφυγε από τη ζωή πριν αυτή της χαμογελάσει για μια ακόμη φορά.

 

Πηγή : http://anikolouli.gr

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More