Ημερίδα: Πάτρα έξυπνη Πόλη

Την Τρίτη 04/06/2019 και ώρα 18:00 στην Αγορά Αργύρη θα πραγματοποιηθεί για 4η συνεχόμενη χρονιά η  εκδήλωση  “Πάτρα, Έξυπνη πόλη”!
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης:
– Θα παρουσιασθούν οι ιδέες και το όραμα των φοιτητών του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών για να γίνει η Πάτρα μία έξυπνη πόλη.
– Θα συζητηθούν οι ενέργειες που έχουν ακολουθηθεί από τους φορείς της Πάτρας με σκοπό να γίνει έξυπνη πόλη. Στη συζήτηση θα συμμετάσχουν οι προσκεκλημένοι ομιλητές.
– Επιπλέον, θα παρουσιαστεί ο νεοσύστατος Φοιτητικός Σύνδεσμος “ITS Student Chapter”, που έχει ως βασικό στόχο την προώθηση των ευφυών συστημάτων μεταφορών και την διασύνδεση των φοιτητών με το οικοσύστημα της περιοχής.

Η ενεργή συμμετοχή σας θα είναι ιδιαίτερα πολύτιμη έτσι ώστε να:
-διαπιστώσουμε τις δυνατότητες που παρουσιάζει η Πάτρα για να λειτουργήσει ως έξυπνη πόλη,
– ακούσουμε τις ιδέες των φοιτητών και μελλοντικών μηχανικών μας,
-μάθουμε περισσότερα για όσα έχει ήδη καταφέρει η πόλη μας, με την συνεργασία των ιδιωτικών, δημοσίων και εκπαιδευτικών φορέων της.

Για εγγραφή στην ημερίδα παρακαλώ ακολουθήστε τον σύνδεσμο: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe7uwjvfJf4mPtWXzVo5VBiXB3L4u-b4gPUfEJA52vyMSFYVw/viewform

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More