Ημερίδα: Μεσογειακοί Παράκτιοι Αγώνες

Στο πλαίσιο των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων και υπο την Αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών η εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ», το Επιμελητήριο Αχαΐας και η Ο.Ε. Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων την Πέμπτη 18 Ιουλίου στις 10.00, στο χώρο του Επιμελητηρίου, οργανώνουν την ημερίδα “Μεσογειακοί Παράκτιοι Αγώνες” στην οποία θα συμμετάσχουν Πρέσβεις & Εμπορικοί Ακόλουθοι των 26 χωρών που συμμετέχουν στους Παράκτιους Αγώνες:

Αλβανία, Αλγερία, Ανδόρρα, Βοσνία & Ερζεγοβίνη, Κροατία, Κύπρος, Αίγυπτος, Ισπανία, Γαλλία, Ελλάδα, Ιταλία, Κοσσυφοπέδιο, Λιβύη, Λίβανος, Μαρόκο, Βόρεια Μακεδονία, Μάλτα, Μαυροβούνιο, Μονακό, Πορτογαλία, Σλοβενία, Άγιος Μαρίνος, Σερβία, Συρία, Τυνησία, Τουρκία.

Σκοπός είναι να συζητηθούν θέματα για την ανάπτυξη των εμπορικών συνεργασιών μεταξύ των 26 αυτών χωρών με βασική θεματολογία:
> Εμπορικές συνεργασίες μεταξύ των χωρών της Μεσόγειου
> Mediterranean Fest
> Ετήσιο καλοκαιρινό φεστιβάλ με θέμα καρναβαλικά και πολιτιστικά δρώμενα στις χώρες της Μεσογείου
> Forum Αδριατικής & Ιονίων Νήσων

Ως ομιλητές στις συνεδρίες θα συμμετέχουν Πρέσβεις και Εμπορικοί Ακόλουθοι των 26 χωρών της Μεσογείου, εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Αχαΐας και της Ο.Ε. των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων, αλλά και στελέχη επιχειρήσεων που εδρεύουν στη Δυτική Ελλάδα και δραστηριοποιούνται στις χώρες της Μεσογείου.

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More