Ημέρες Βιβλίου στο Πολύεδρο

Από το Σάββατο 20 Απριλίου, μέχρι και την Τρίτη 23 Απριλίου, το Πολύεδρο έχει προγραμματίσει πολλές εκδηλώσεις και μικρές δράσεις στο χώρο του, για το βιβλίο.

Η 23η Απριλίου, έχει καθιερωθεί διεθνώς από την UNESCO ως Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και Πνευματικών Δικαιωμάτων, είναι αφιερωμένη σε δύο μεγάλους δημιουργούς της παγκόσμιας λογοτεχνίας που «έφυγαν» από τη ζωή την ίδια ημέρα (23 Απριλίου 1616), τους Ουίλιαμ Σαίξπηρ και Μιγκέλ ντε Θερβάντες.
Συγγραφείς, δημοσιογράφοι, επιμελητές, μεταφραστές και αναγνώστες πίνουν καφέ και συνομιλούν για πολλά και ενδιαφέροντα θέματα γύρω από τα βιβλία, διαβάζουν αποσπάσματα, καταθέτουν τις απόψεις τους και προτείνουν βιβλία από την Παγκόσμια Λογοτεχνία και την σύγχρονη παραγωγή.
Ραντεβού λοιπόν, στο Πολύεδρο, σε ένα από τα ωραιότερα κτίρια της Πάτρας, κτισμένο το 1859 για να γνωρίσουν την ιστορία του, να περιδιαβούν τους χώρους του, να ξεφυλλίσουν σπάνια, ξεχωριστά αλλά και καινούργια βιβλία. Πολλά από τα βιβλία θα είναι σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές αυτό το τετραήμερο, ενώ βιβλία και σπάνια περιοδικά μπορούν να τα βρουν και από ένα ευρώ.

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More