Ιδρυτικό Συνέδριο σπιράλ

Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στην Αγορά Αργύρη το σπιράλ ιδρύεται για την Πάτρα και σας περιμένει όλους σε μια ημέρα που μας αφορά όλους, πέραν πολιτικών και κομματικών τοποθετήσεων.

Tο σπιράλ διοργανώνει το Ιδρυτικό του Συνέδριο ως δημοτική παράταξη και ανοίγεται σε όλους όσους θέλουν να γνωρίσουν τον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας, τα γνωμοδοτικά όργανα που έχουν δημιουργηθεί, αλλά και τα όργανα λήψης αποφάσεων, τις διαδικασίες λειτουργίας της παράταξης από την 1/1/2020 καθώς και τις προτεραιότητες, προτάσεις και θέσεις ανά τομέα, σύμφωνα με τις 12 θεματικές Επιτροπές Εργασίας που ήδη λειτουργούν.

Με ένα καινοτόμο Καταστατικό, οργανωμένη δομή και όργανα, το σπιράλ και ο επικεφαλής Πέτρος Ψωμάς αποδεικνύουν πως η συμμετοχή στα αυτοδιοικητικά ζητήματα της πόλης είναι μια υπόθεση ουσίας με στόχους και τεκμηριωμένες μελέτες που θέτει τις βάσεις για την Πάτρα που ονειρευόμαστε.

Ώρες : 9.30 και 17.00

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More