Η υφήλιος υποκλίθηκε στη συγκλονιστική φωτογραφία της τελευταίας πανσέληνου του 2019 στον Παρθενώνα (φωτό)

Ο Ισραηλινός φωτογράφος, Muhammed Muheisen, βραβευμένος με Πούλιτζερ, αποτύπωσε με τον φακό του τη μοναδική ομορφιά του Παρθενώνα να στέκει αγέρωχος στην πανσέληνο

Το γύρο του κόσμου κάνει μια φωτογραφία που κόβει την ανάσα: Δείχνει την τελευταία πανσέληνο του χρόνου να λούζει με το φως της τον Παρθενώνα. 

Ο Ισραηλινός φωτογράφος, Muhammed Muheisen, βραβευμένος με Πούλιτζερ, αποτύπωσε με τον φακό του στις 22 Δεκεμβρίου τη μοναδική ομορφιά του Παρθενώνα να στέκει αγέρωχος στην πανσέληνο.

Στην ατμοσφαιρική εικόνα που αποτύπωσε με το φακό του, ο βραβευμένος φωτογράφος και ανέβασε στο Instagram το National Geographic, υποκλίθηκε η υφήλιος. Οι followers του λογαριασμού του National Geographic στο Instagram ενθουσιάστηκαν.

Με συγκίνηση και δέος οι χρήστες του Instagram παραδέχονται στα σχόλια ότι η Ελλάδα είναι η ομορφότερη χώρα στον κόσμο

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2017 η φωτογραφία της Ζάχρα με τα θλιμμένα μάτιαπου τράβηξε ο Muhammed Muheisen, έγινε η φωτογραφία της χρονιάς για τη Unicef.

Πηγή https://www.madeingreece.news/

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More