Η Βασιλική Νταντά στο Yayaz

Την Παρασκευή 5 Απριλίου στις 22.30 η Βασιλική Νταντά θα κάνει μια live εμφάνιση στο Yayaz the place to be (Ηρ. Πολυτεχνείου 58).

Η Βασιλική Νταντά γεννήθηκε στις 24 Φεβρουαρίου του 1986 στην Αθήνα, η καταγωγή της όμως είναι από την Καρδίτσα. Έχει μια υπέροχη φωνή καθαρά λαϊκή και βέβαια μια παρουσία που μπήκε στο χώρο του τραγουδιού με πολλές φιλοδοξίες. Διαγράφει μια σταθερά ανοδική πορεία στα μουσικά πράγματα και όσον αφορά τις δισκογραφικές της επιτυχίες αλλά και πάνω στην πίστα.

Η Βασιλική έχει δώσει τα καλύτερα διαπιστευτήρια σε συνεργασίες επί σκηνής με το σπουδαίο Νότη Σφακιανάκη, το Χρήστο Χολίδη, το Γιώργο Γιασεμή. Τεράστια η αγάπη του κοινού και στη συνύπαρξή της με τον Πάνο Κιάμο στο Club 22 το 2012. Το καλοκαίρι του 2014 συνεργάζεται με το Λευτέρη Πανταζή και το Γιώργο Γιαννιά στην πίστα του Romeo ενώ το χειμώνα του ίδιου έτους αναλαμβάνει τα ηνία στην ίδια πίστα μαζί με το ΛΕΠΑ. Πρόκειται για μια μελωδική φωνή που σε συνδυασμό με την εκρηκτική της παρουσία στις live εμφανίσεις της  ξεσηκώνουν τους θαυμαστές της.

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More