Η τελετή λήξης στο Μόλο της Αγίου Νικολάου!

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Μόλο της Αγίου Νικολάου για την τελετή λήξης την  Κυριακή 10 Μαρτίου και ώρα 21.00 όπου χιλιάδες Πατρινοί καρναβαλιστές και επισκέπτες θα συγκεντρωθούν για να αποχαιρετίσουν τη μεγάλη γιορτή της Πάτρας.

Το τελευταίο μεγάλο ραντεβού θα αρχίσει στις 21.00 μέσω γενικής συσκότισης και με τον προβολέα να πέφτει στον Καραγκιόζη, που με τη συνοδεία του και με μια τροχήλατη παράγκα θα ανεβεί στη σκηνή.

Ο Χατζατζάρης θα καλωσορίσει τα πλήθη-Πατρινούς και επισκέπτες- και μετά από τους σχετικούς διαλόγους της παρέας (Καραγκιόζης-Χατζατζάρης-Μπαρμπα Γιώργος-Μεγαλέξαντρος), ανεβαίνουν τα Κινέζικα λιοντάρια από τον διάσημο κινέζικο θίασο Flying Dragons and Dancing Lions Team of Cuigezhuang Township, που θα μας προσφέρουν ένα εκλεκτό δείγμα της σπουδαίας τους δουλειάς υπό τους ήχους κινέζικης μουσικής.

Στη συνέχεια θα μιλήσουν ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» Νίκος Χρυσοβιτσάνος και ο  Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, ο οποίος και  θα κηρύξει τη λήξη του Πατρινού Καρναβαλιού 2019 και ταυτόχρονα την έναρξη του επόμενου.

Ο Δήμαρχος στη συνέχεια θα δώσει το σύνθημα για την καύση του Καρνάβαλου. Αμέσως ένας χείμαρρος πυροτεχνημάτων θα πλημμυρίσει τον πατραϊκό ουρανό φωτίζοντας με λάμψη την καρναβαλική νύχτα υπό τους καταιγιστικούς ήχους της μουσικής.

Την σκυτάλη μετά θα παραλάβει το δημοφιλές συγκρότημα των Locomondo, το οποίο θα ξεσηκώσει τις χιλιάδες των θεατών με τις πολλές μεγάλες επιτυχίες του.

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More