Η συναυλία: ‘’HUMANNATURE’’ του ΩΔΕΙΟΥ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ στο Royal

Πραγματοποιείται στον κήπο του ROYAL, η συναυλία με το γενικό τίτλο: ‘’HUMANNATURE’’ του ΩΔΕΙΟΥ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ [Διεύθυνση: Γιώργος Μπουρδόπουλος, Διοικητική Διεύθυνση: Έφη Καββαδία- Ζέρβα], της Σχολής σύγχρονου τραγουδιού, τάξης της καθηγήτριας Μονωδίας, Χρύσας Πανταζοπούλου.

 

Tην Κυριακή 23 Ιουνίου, στις 9.30 το βράδυ.

 

 Στη συναυλία θα παρουσιαστούν έργα, απότο διεθνές ρεπερτόριο σύγχρονης μουσικής και θα είναι ενταγμένη στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικής. Θα μετάσχουν οι καθηγητές του Ωδείου, πιάνο: Λούση Χριστοδούλου, ηλεκτρικό μπάσο: Σέργιος Σοϊλές και κρουστά:Γιώργος Λαμπράκος.

 

  Τα τραγούδια θα ερμηνεύσουν οι σπουδαστές της Σχολής: Μαρίλια Αντωνοπούλου, Ελένη Βλάχου, Ξένια Δασκαλοπούλου, Μυρτώ Δημοπούλου, Βαγγέλης Καλλαράς, Χαρά Καλλιβωκά, Κωνσταντίνα Κονταξή, Κατερίνα Κοντοπανάγου, Γιάννης Ντακόλιας, Γρηγόρης Οικονόμου, Βάσια Πανάρετου, Ντίνα Παπαλεξοπούλου, Χρήστος Παπανικολάου και Ιάσονας Φούκας.

 

 Γενική είσοδος € 5.- [συμπεριλαμβάνεται αναψυκτικό ή μπύρα ή κρασί].

 

 Εν τω μεταξύ το Σάββατο το βράδυ στις 9,η ΝΕΑΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ του Οργανισμού με τη διεύθυνση της Δήμητρας Πίτσου- Διαμαντοπούλου και τη Μαρίνα Μυλωνά στο πιάνο, θα λάβει μέρος στη συναυλία: ‘’Μελωδίες για Γυναικείες Χορωδίες’’, που οργανώνει το Φωνητικό Σύνολο Πάτρας ‘’Vocal’’, στο Θεατράκι της Μαρίνας Πατρών, με ελεύθερη για το κοινό είσοδο και που επίσης είναι ενταγμένη στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ημέρας της Μουσικής.

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More