Η Νεφέλη δεν μπορεί να μιλήσει, αλλά τραγουδάει (video)

Είμαστε ακόμη ζωντανοί… κι αν μας αντέξει το σκοινί θα φανεί στο χειροκρότημα.

Δεν μπορεί να μιλήσει, αλλά τραγουδάει.

Η μικρή Νεφέλη Αντωνίου ερμηνεύει με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη “Το Χειροκρότημα”.

Ένα παιδί που μόλις στα 9 της γνώρισε την άτυχη πτυχή της ζωής με όγκο στον εγκέφαλο και εγκεφαλικό επεισόδιο, με αποτέλεσμα μία μόνιμη αναπηρία και μόνιμη εγκεφαλική ζημιά.

Η Νεφέλη μπορεί να μη μπορεί να εκφραστεί με λόγια αλλά εκφράζεται μέσα από το τραγούδι της, δίνοντας απλόχερα την αγάπη της και με την αγγελική της φωνή χαρίζει όμορφες στιγμές σε όλους μας.

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη έγραψε σε ανάρτησή της στο Facebook για αυτή την ιδιαίτερη εμπειρία:

«Η μικρή Νεφέλη ήρθε σαν ελάφι στη σκηνή, μου πήρε το μικρόφωνο και με περίσσιο θάρρος τραγούδησε με ουράνια φωνή…… Μας διαπέρασε ο τρόπος το πάθος της , η αποφασιστικότητα της και η λαχτάρα στο βλέμμα της.

Μας γονάτισε συναισθηματικά και ταυτόχρονα μας έστειλε στο υπερπέραν…. Ήταν η πιο συγκινητική στιγμή των τελευταίων χρόνων… δεν έχει σημασία, η σημασία είναι αλλού….. στο θαύμα της μουσικής!

Η Νεφέλη δεν μιλάει… μόνο τραγουδάει…. Αφιερωμένο σε όλους τους ανθρώπους που στηρίζουν , πιστεύουν και ελπίζουν σε ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά τους».

 

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More