Η μπύρα του Πατρινού που κέρδισε Πλατινένιο Βραβείο!

O Γεώργιος Ντάνος είναι από την Πάτρα και έχει χόμπι την ζυθοποίηση. Πρόσφατα βγήκε με την επαγγελματική της μορφή, μία από τις συνταγές του… η AMMOUSA… μία English IPA, η οποία βραβεύτηκε με ένα αστέρι στα greattasteawards2018 που έγιναν στο Λονδίνο.

Η διαδρομή της AMMOUSA, από το υπόγειο ενός σπιτιού, στα great taste awards και μετά στην αγορά…

Πριν λίγες μέρες η AMMOUSA πήρε την υψηλότερη διάκριση κερδίζοντας το Πλατινένιο βραβείο στο διαγωνισμό γεύσης-ποιότητας Olymp Awards – Food and Drinks Competitions 2019, συνεχίζοντας και μετά τη βράβευση στα Great Taste Awards 2018 το ταξίδι της στο κόσμο των γεύσεων.Αποτέλεσμα εικόνας για μπυρα ΑΜΜΟΥΣΑ

Στο διαγωνισμό αυτό, συμμετέχουν δεκάδες προϊόντα που έχουν να κάνουν με το χώρο των τροφίμων και της γεύσης από όλη την Ελλάδα. Είναι ένας διαγωνισμός στον οποίο παίρνουν μέρος τυριά, μέλια, χυμοί και πολλά είδη ακόμα, που έχουν να κάνουν με την παραγωγή, στο χώρο των γεύσεων και της γαστρονομίας.

Η ανώτερη βράβευση σε αυτόν το διαγωνισμό ήταν το πλατινένιο βραβείο. Η κριτική επιτροπή συμπεριέλαβε την AMMOUSA στη λίστα των μόλις 14 ειδών από τα εκατοντάδες που συμμετείχαν, στα οποία αποδόθηκε το πλατινένιο βραβείο του διαγωνισμού. Η AMMOUSA ήταν η μοναδική μπύρα που πήρε αυτό το βραβείο.Αποτέλεσμα εικόνας για μπυρα ΑΜΜΟΥΣΑ

Είναι από τις λίγες Ελληνικές μπίρες με Great Taste και Olymp Award…. Η «AMMOUSA» είναι μία δημιουργία… είναι μία μπίρα, που μπορεί όχι μόνο να διαφημίσει την Ελλάδα αλλά να επιβραβεύσει και να επιβεβαιώσει, το τι μπορεί να πετύχει ένας άνθρωπος αν έχει όρεξη για γνώση και όρεξη για δημιουργία.

Είναι πλέον σε διάφορες επιλεγμένες κάβες και εστιατόρια σε Πάτρα, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ναύπλιο, Κέρκυρα, Κρήτη, Μύκονο, Άνδρο, Κεφαλλονιά και συνεχίζει… Μάλιστα επιλέχθηκε και τοποθετήθηκε και στον κατάλογο του Hilton Athens Hotel για το εστιατόριο OASIS Bar + Grill.

Η AMMOUSA είναι μία μπίρα ιδιαίτερης γεύσης  και αρώματος (που σε κάποιους ίσως να μην αρέσει λόγω ότι έχουν συνηθίσει κάτι απλό) που μπορεί σου συμπληρώνει ή να σου αναδεικνύει το φαγητό. Γιατί πιστεύω όλα είναι θέμα παιδείας και σιγά σιγά ο κόσμος θα καταλάβει ότι η μπίρα δεν είναι αναψυκτικό και δεν είναι μόνο καλοκαιρινό ποτό, δεν είναι απλά για να σε ξεδιψάει, αλλά αντιθέτως έχει την δυνατότητα να σου δίνει πλήθος αισθήσεων και γεύσεων.

 

arriba-danos-2

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More