Η Μαρία Ρούτση από καρδιάς στο Steak Bar του Royal

Συνεχίζεται με επιτυχία η μουσική παράσταση “Από καρδιάς ” με τη Μαρία Ρούτση / Maria Routsiστη μουσική σκηνή του Steak Bar στο Royal.
Η Μαρία Ρούτση παρέα με τέσσερις εξαιρετικούς μουσικούς, τον Ανδρέα Ζαφειρόπουλο / Andreas Zafiropoulos στο πιάνο, τον Τάσο Σχίζα στο ακορντεόν, τον Γιώργο Παπαγεωργίου / George PapaGeorgeστο μαντολίνο, τρίχορδο μπουζούκι και λαούτο και τον Αργυρης Μανιατης στην κιθάρα και το τραγούδι, επιλέγει σ’ αυτό το πρόγραμμα να συμπεριλάβει πολλά αγαπημένα τραγούδια, που κρατάμε στην καρδιά μας σαν παλιές αγάπες με χαρά και νοσταλγία.

Με ιδιαίτερη εκφραστικότητα μεταδίδει τον ενθουσιασμό της και χαρίζει ερμηνείες με ζωντάνια σε τραγούδια των Μ. Χατζιδάκι, Γ. Ζαμπέτα, Δ. Σαββόπουλου, Μ. Λοίζου, Σ. Κραουνάκη, Σ. Κουγιουμτζή ενώ δε λείπουν και απρόσμενες επιλογές. Έτσι, οι Doors και η Etta James ”συνδιαλέγονται” αρμονικά με τον G. Bregovic και τον L. Cohen και ο Μ. Θεοδωράκης με τον Β. Τσιτσάνη και τον Μ. Χιώτη σ’ ένα πρόγραμμα που παρασύρει τους ακροατές στο δικό της μουσικό ταξίδι.
Κάθε Σάββατο στις 22.30 στο Steak bar του Royal Theater, Ακτή Δυμαίων 53, στην Πάτρα.
Είσοδος Ελεύθερη – Κρατήσεις: 2610 310120

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More