Η μάχη των γυναικών ενάντια στα παραπανίσια κιλά τη δεκαετία του ΄40. Πίστευαν ότι το επίμονο μασάζ έφερνε αποτέλεσμα (βίντεο)

«Κορίτσια, αφού βοηθήσατε να κερδίσουμε τον πόλεμο, έχετε άλλη μία μάχη να αντιμετωπίσετε», ανακοίνωνε ο σχολιαστής του βίντεο.

Η μάχη ενάντια στα παχάκια και τα παραπανίσια κιλά. Στα αγγλικά, ο τίτλος του βίντεο ήταν «The Battle of the Bulges». «Bulge» στα αγγλικά σημαίνει «προεξοχή» και έτσι ήταν γνωστή η Μάχη των Αρδεννών, όπου οι Γερμανοί επιτέθηκαν εναντίον των συμμαχικών δυνάμεων. Αναφερόταν στα τέλη του 1944, όταν πια η ήττα των Ναζί ήταν θέμα χρόνου. Ήταν η τελευταία απεγνωσμένη προσπάθεια των Γερμανών να αποτρέψουν την προέλαση των Συμμάχων, που όμως δεν είχε κανένα αποτέλεσμα. Η μέθοδος αδυνατίσματος που πρότεινε το βίντεο της δεκαετίας του ’40 ήταν μία σειρά μηχανημάτων που θα σμίλευαν το τέλειο σώμα, κάνοντας μασάζ και πιέζοντας τους μυς.

Διαβάστε περισσότερα εδώ:https://www.demysblog.gr/ygeia/611-40

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More