«Η Εταιρεία» στο Επίκεντρο+

Το έργο που θα παιχτεί μόνο για 4 παραστάσεις στο θέατρο Επίκεντρο+  στην οδό Νόρμαν και Αγ. Διονυσίου στην Πάτρα, αναφέρεται στην ανεξέλεγκτη  λειτουργία των πολυεθνικών εταιρειών και στον τρόπο που ελέγχουν τις ζωές των υπαλλήλων  τους.

Υπόθεση του έργου:
Μια νέα γυναίκα προσλαμβάνεται σε μια πολυεθνική εταιρεία. Τα επαγγελματικά της όνειρα φαίνονται να πραγματοποιούνται. Σύντομα όμως θα διαπιστώσει πως  το συμβόλαιο που υπέγραψε με την εταιρεία δεσμεύει απόλυτα όχι μόνο την επαγγελματική αλλά και την προσωπική της ζωή. Οι συνέπειες θα είναι ολέθριες για τη νέα υπάλληλο και το όνειρο της εργασίας γίνεται ο εφιάλτης που θα την αλλάξει για πάντα.

Η παράσταση είναι βασισμένη στο θεατρικό έργο του Mike Bartlett «Contractions» .

Σκηνοθεσία-Διασκευή-Μουσική επιμέλεια: Μίλτος Νίκας

Φωτισμοί: Νίκος Γιατράκος

Παίζουν οι:  
Λούσυ Βισίλια, Μυρσίνη Λιόλιου, Έλενα Μούγιου, Κυριακή Μπεζεριάνου & η Εριφύλη Παρπαρούση.                                                                                                                                                                                                                           Μόνο για 4 παραστάσεις: Δευτέρα, Τρίτη 20-21 και 27-28 Μαΐου στις 21.15 μ.μ. στο Επίκεντρο+.
Τιμή εισιτηρίου 7€.
Τηλ. Kρατήσεων: 2610 461050.

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More