Η Ανδριάνα Μπάµπαλη και ο Γιώργης Χριστοδούλου στην Πάτρα!

Η Ανδριάνα Μπάµπαλη και ο Γιώργης Χριστοδούλου  παρουσιάζουν την μουσική παράσταση «Δύο σαν ένα» στις Γραμμές Τέχνης (στην οδό Μαιζώνος 271, μετά την Παπαφλέσσα),  το Σάββατο 9/2 9:30 και Κυριακή 10/2 8:30.

Η Ανδριάνα Μπάµπαλη και ο Γιώργης Χριστοδούλου, ο καθένας µε τη δική του ξεχωριστή πορεία, σµίγουν για να παρουσιάσουν ένα πρόγραµµα µε τα ωραιότερα ελληνικά -και µερικά ξενόγλωσσα- ντουέτα που έχουν γραφτεί.
Οι ζεστές φωνές τους, δένουν αρµονικά και ερµηνεύουν όλα τα τραγούδια από κοινού, µε τη συνοδεία του εξαιρετικου µουσικού, του Χάρη Σταυρακάκη στο πιάνο και το ακορντεόν.
Με µελωδίες για δύο φωνές του Μάνου Χατζιδάκι, των Simon & Gurfunkel, της Λένας Πλάτωνος, της Αρλέτας, υπέροχες µπαλάντες του Λάκη Παπαδόπουλου, του Γιάννη Μαρκόπουλου, του Κ. Βήτα, τη συνεργασία των Ella Fitzgerald – Louis Armostrong αλλά και κινηµατογραφικά ντουέτα των Henry Mancini ή το City of Stars από την πολυβραβευµένη ταινία La la land, η Ανδριάνα και ο Γιώργης παρασύρουν το κοινό να τραγουδήσει και να ονειρευτεί µαζί τους, σ’ ένα πρόγραµµα εκατό τοις εκατό φτιαγµένο “για δύο”.

Σάββατο 9/2 9:30 και Κυριακή 10/2 8:30
Είσοδος: 12 € / 10 € (Φοιτητών-Ανέργων)
Για κρατήσεις θέσεων και προπώληση καλέστε στο 6906569578

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More