Φτάνουν τις 100 οι αιτήσεις συμμετοχής από τα Καρναβαλικά γκρουπ της Πάτρας

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Πατρινού Καρναβαλιού του 2019 πέφτει φέτος στις 9 και 10 Μαρτίου, κάτι που σημαίνει ότι οι “πυρήνες” των Καρναβαλικών γκρουπ, έχουν χρόνο μπροστά τους για να προετοιμαστούν και να ετοιμάσουν τις στολές που ονειρεύονται, παρουσιάζοντας με βάση το θέμα που έχουν εμπνευστεί, την καλύτερη ποιότητα, αλλά και το ανάλογο θέαμα.

Οι ιδέες των Καρναβαλιστών και η διάθεση τους είναι τα στοιχεία που δίνουν κάθε φορά το κάτι καινούργιο στις παρελάσεις του τελευταίου Σαββατοκύριακου.

Από ιδέες βέβαια ακόμα δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πολλά πράγματα, εκείνο που ξέρουμε είναι ότι από πλευράς διάθεσης υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον, κάτι που φαίνεται από τον αριθμό των πληρωμάτων που έχουν δώσει μέχρι στιγμής συμμετοχή.

Τα Καρναβαλικά γκρουπ που έχουν δηλώσει τη σχετική αίτηση έφταναν τον αριθμό των 92 το μεσημέρι της Τρίτης και ο αριθμός αυτός είχε μία αυξητική τάση, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ανθρώπων του Καρναβαλικού Οργανισμού, που είπαν ότι στο τέλος της ημέρας θα φθάσει ακόμα και τα 100.

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More