Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τέρψης Πατρών διοργανώνει Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών την Παρασκευή 21/6/2019 και το Σάββατο 22/6/2019 και ώρα 20:30 στο Νότιο Πάρκο της Πάτρας. Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή 21/6/2019 θα παρουσιαστούν παραδοσιακοί χοροί από τα παδικά χορευτικά τμήματα των Συλλόγων Τέρψης, Νεάπολης, Λεύκας και του 29ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών, χορογραφίες hip hop από το νεανικό χορευτικό του Συλλόγου Τέρψης, παραδοσιακοί χοροί από το χορευτικό τμήμα ενηλίκων του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου Πατρών και τέλος θα ακολουθήσει χορός για όλους με D.J.

Το Σάββατο 22/6/2019 το πρόγραμμα θα ξεκινήσει με παραδοσιακούς χορούς από το παιδικό χορευτικό τμήμα του Συλλόγου Τέρψης, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσουν παραδοσιακοί χοροί από τα χορευτικά τμήματα ενηλίκων των Συλλόγων Τέρψης, Λεύκας και της Νεανικής Ομάδας Αγίας Ειρήνης Ριγανοκάμπου Πατρών. Τέλος, η βραδιά θα συνεχιστεί με λαϊκοδημοτικό γλέντι με ζωντανή ορχήστρα.

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More