Εξερεύνησε των Εποχή των Παγετώνων!

Η Εποχή των Παγετώνων είναι πιο κοντά σου από ότι νομίζεις. Το μοναδικό εκπαιδευτικό πάρκο «Εξερεύνησε των Εποχή των Παγετώνων» ζωντανεύει στην Πάτρα. «Ταξιδεύστε» στην εποχή των Παγετώνων στον Χώρο της Πατραϊκής Οινοποιίας από τις 8 Φεβρουαρίου μέχρι τις 31 Μαρτίου.

Ώρες λειτουργίας:
▪Δευτέρα-Πέμπτη: 9:00 – 13:00
▪Παρασκευή: 9:00 – 13:00 & 17:00 – 20:00
▪Σάββατο: 11:00 – 19:00
▪Κυριακή: 11:00 – 19:00
Πληροφορίες & Κρατήσεις σχολείων ή ομάδων: 210 22 01 533

Η Εποχή των Παγετώνων είναι ένα θεματικό πάρκο, ευρωπαϊκών προδιαγραφών με υψηλά εκπαιδευτικά στάνταρντ, πρωτοτυπία, έντονο εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα όπου ο επισκέπτης θα παρακολουθεί, θα αλληλοεπιδρά και θα συμμετέχει στο ταξίδι αυτό. Τα μαμούθ, οι τίγρεις με τα μεγάλα δόντια, οι τριχωτοί ρινόκεροι και άλλα προϊστορικά ζώα, δημιουργούν την «Εποχή των Παγετώνων», μια συναρπαστική και εκπαιδευτική έκθεση που αφορά τα ζώα και τους ανθρώπους της τελευταίας Εποχής των Παγετώνων. Οι μικροί και μεγάλοι επισκέπτες θα δουν τα ρομποτικά εκθέματα και θα νιώσουν επιβάτες μιας μοναδικής μηχανής του χρόνου, έτοιμοι για μεγάλες ανακαλύψεις, μέσα σε ένα χειμωνιάτικο, κατάλευκο και παγωμένο σκηνικό χαμηλής θερμοκρασίας.

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More