Εθελοντική αιμοδοσία στις 13 και 14 Ιουνίου στην Πλατεία Γεωργίου

Ο Δήμος της Πάτρας και ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου Παίδων Πατρών ”’Αγιος Στυλιανός” γιορτάζουν φέτος από κοινού την παγκόσμια ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη (14 Ιουνίου).

Συγκεκριμένα διοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία στις 13 και 14 Ιουνίου στην Πλατεία Γεωργίου, με την κινητή μονάδα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, ενώ ο Δήμος θα αφιερώσει στην πανανθρώπινη ιδέα της εθελοντικής αιμοδοσίας την συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Ιουνίου στο Αρχαίο Ωδείο με τίτλο ” Ζεϊμπέκικο 9 σημάδια στο χρόνο”.

Η Αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί Πέμπτη και Παρασκευή, 13 και 14 Ιουνίου από της 9.30 το πρωί έως 13.30 το μεσημέρι και από της 5.30 το απόγευμα έως 8.30 το βράδυ.

Όσοι αιμοδοτήσουν ως ελάχιστη αναγνώριση της προσφοράς τους θα λάβουν δωρεάν 1 πρόσκληση για την συναυλία της 28ης Ιουνίου, που θα πραγματοποιηθεί στο Ρωμαϊκό Ωδείο, στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ, με την Ορχήστρα Παραδοσιακών Οργάνων του Δημοτικού Ωδείου Πατρών με τίτλο «Ζεϊμπέκικο : 9 σημάδια στον χρόνο» και 1 (ένα) μπλουζάκι (t-shirt) της εθελοντικής αιμοδοσίας, προσφορά της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών.

Στην εθελοντική αιμοδοσία συμμετέχει και στηρίζει ο ραδιοφωνικός σταθμός UP FM του Πανεπιστημίου της Πάτρας με ζωντανές συνδέσεις από την Πλατεία  Γεωργίου.

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More