Έρωτας από το μπαλκόνι με την πρώτη ματιά!

Έρωτας με την πρώτη ματιά από το μπαλκόνι. Μια ιστορία αγάπης εν μέσω κορωνοϊού και καραντίνας στη Βερόνα της Ιταλίας.

Oι Times του Λονδίνου ανακάλυψαν μια σύγχρονη με… νέο κορωνοϊό εκδοχή της ιστορίας αγάπης του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας στην Ιταλία της καραντίνας. Είναι η ιστορία δύο ανθρώπων στην Ιταλία και μάλιστα στη Βερόνα που έγιναν ζευγάρι εν μέσω πανδημίας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ήταν ένας κεραυνοβόλος έρωτας από τα μπαλκόνια των γειτονικών κτιρίων του 38χρονου Μεκέλε Ντ’ Αλπάος και της 39χρονης Παόλα Ανιέλι. Κάθε απόγευμα ο Μικέλε και η Πάολα έβγαιναν στα μπαλκόνια τους για να ακούσουν στις έξι η ώρα το απόγευμα μουσική. Κάθε απόγευμα η αδελφή της Πάολα Ανιέλι, επαγγελματίας βιολίστρια, έπαιζε μουσική για όλους τους γείτονες σε καραντίνα.

 

Την ημέρα που η Πάολα πρωτοείδε τον Μικέλε η αδελφή της έπαιζε το «We Are the Champions» των Queen και οι γείτονες χειροκροτούσαν.

Η Πάολα είπε στο ραδιοφωνικό πρόγραμμα «Today» του BBC Radio 4: «Βγήκα στο μπαλκόνι για να ακούσω την αδελφή μου και στο απέναντι μπαλκόνι είσαι τον Μικέλε. Συνειδητοποίησα ότι ήταν φίλος του αδελφού μου και σκέφτηκα: ‘όμορφος’. Όταν η παράσταση της αδελφής μου τελείωσε έλαβα ένα μήνυμα στο Instagram. Ήταν από το Μικέλε και έγραφε: ‘Θα μπορούσα να γράψω βιβλίο με τίτλο ‘Έρωτας τον καιρό του κορωνοϊού’. Εκείνο το βράδυ ανταλλάσσαμε μηνύματα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Καταλάβαμε ότι έχουμε πολλά κοινά και αυτά είναι η βάση μιας στερεής, δυνατής σχέσης», είπε η ερωτευμένη ακόμα Πάολα.

Πηγή : https://www.athensvoice.gr

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More