Εργαστήρι πηλού για παιδιά

Εργαστήρια πηλού για παιδιά Η τέχνη είναι το μέσο εκείνο που δίνει μορφή στα συναισθήματα και στις ιδέες μας. Η κεραμική θεωρείται μια από τις παλιές τέχνες που έχουν αντέξει στο πέρασμα του χρόνου.

Κύριο συστατικό της είναι ο πηλός, ένα υπέροχο μέσο για την προαγωγή της παιδικής εξέλιξης σχεδόν σε κάθε επίπεδο ανάπτυξης. Η ενεργή ενασχόληση με τον πηλό είναι ένα πανίσχυρο συναισθηματικό εργαλείο για την ενίσχυση της ολιστικής ανάπτυξης και μάθησης.

Είναι μια δραστηριότητα που ενθαρρύνει την ανακάλυψη, τον πειραματισμό, τη συναισθηματική έκφραση, τη δημιουργικότητα. Στο εργαστήρι πηλού τα παιδιά θα ταξιδέψουν, θα ανακαλύψουν την τέχνη της γλυπτικής με πηλό και τα τρισδιάστατα δημιουργήματα τους θα πάρουν σχήμα, μορφή και θα μετατραπούν σε μοναδικά έργα τέχνης. Τα εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν σε 3 συναντήσεις: – Σάββατο 10 Οκτωβρίου ώρα 18:00-20:00: ” πήλινο πιάτο με αποτύπωμα φθινοπώρου”.

Τα παιδιά δημιουργούν με πηλό και ενσωματώνουν αληθινά αποξηραμένα φύλλα και λουλούδια, συνθέτοντας το δικό τους μοναδικό έργο τέχνης. -Σάββατο 7 Νοεμβρίου ώρα 18:00-20:00: “Πήλινο σπίτι με ζαρντινιέρα” . Τα παιδιά θα πλάσουν το δικό τους επιτοίχιο σπίτι με ζαρντινιέρα στο τελείωμα, όπου θα φυτέψουν αληθινά φυτά. -Σάββατο 12 Δεκεμβρίου ώρα 18:00-20:00: ” Χριστουγεννιάτικα ξεχωριστά στολίδια με πηλό”.

Καθώς τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, δημιουργούμε τα στολίδια μας για το σπίτι,αστέρια,καμπάνες,αγγελάκια, νιφάδες κλπ. Οι κρατήσεις θέσεων μπορούν να γίνουν και για τις 3 συναντήσεις ή μεμονωμένα. Ηλικία παιδιών:5 και άνω. Απαραίτητη η κράτηση θέσεων .

Περιορισμένος αριθμός κρατήσεων. Κόστος συμμετοχής ανά συνάντηση :16 ευρώ.(στην τιμή συμπεριλαμβάνονται τα υλικά)

Παρουσίαση προγράμματος:Μαρία Τσιτσιά -Ζωγράφος ,εικαστικός. Πληροφορίες-εγγραφές: Δευτέρα-Παρασκευή 17:00-21:00 Parts Patras arts Σατωβριάνδου 31 τηλ:2610005252

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More