Εντυπωσιακή η παρουσία του Κινέζικου Δράκου στην Αγυιά

Εντυπωσιακή ήταν η απογευματινή εμφάνιση του κινέζικου θιάσου Flying Dragons and Dancing Lions Team of Cuigezhuang Township την Πέμπτη 7 Μαρτίου στην Αγυιά. Εντυπωσιακή ήταν και η παρουσία του κόσμου που την παρακολούθησε.

Χιλιάδες συμπολίτες απόλαυσαν το θεαματικό δρώμενο με τον κινέζικο δράκο που προσέφεραν οι κινέζοι καλλιτέχνες διασχίζοντας την οδό Νοταρά και καταλήγοντας στην πλατεία Ντε Μιράντα έξω από το γήπεδο της Παναχαϊκής.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, Αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι.

Υπενθυμίζεται ότι ο εκλεκτός θίασος που πρώτη φορά δίνει παραστάσεις στην Ευρώπη και στην χώρα μας, βρίσκεται στην Πάτρα και συμμετέχει στο Καρναβάλι, στο πλαίσιο των πολιτιστικών ανταλλαγών που έχει ξεκινήσει η Δημοτική Αρχή με πόλεις της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα του  θιάσου, το τριήμερο, περιλαμβάνει τα εξής

-Παρασκευή 8 Μάρτη στα Ζαρουχλέϊκα στις 18.30. Σε συνεργασία με το Νότιο Διαμέρισμα. Παρέλαση επί  των οδών Αγ. Ιωάννη Πράτσικα, Άνοδος Ανθείας, Ευβοίας, Κεντρική πλατεία Εργατικών Κατοικιών Ταραμπούρα, οδός Φιλίππου- Ολυμπιάδος, όπου θα πραγματοποιηθούν δρώμενα.

-Σάββατο 9 Μάρτη, ξενάγηση στο Κάστρο στις 10 π.μ., συνάντηση στο Δημαρχείο στη 1:30 μ.μ. μαζί με αντιπροσωπεία της Πρεσβείας της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στην Ελλάδα, και συμμετοχή στην βραδινή παρέλαση του Καρναβαλιού, στις 5.30 μ.μ.

-Κυριακή 10 Μάρτη θα συμμετάσχει στις 2 μ.μ. στην μεγάλη παρέλαση του Καρναβαλιού και στις 8.30 μ.μ. στην εκδήλωση καύσης του Καρνάβαλου.

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More