Ένα τραγούδι για την εξάλειψη του bullying (video)

Ένα τραγούδι για τα κοινωνικά ταμπού που πρέπει να ξεπεράσουμε ως κοινωνία για να εξαλείψουμε το bullying.

Ο επιτυχημένος Έλληνας παραγωγός και DJ Livin R επιστρέφει με τον ήχο που τον έκανε γνωστό ραδιοφωνικά.

Το «Cross The Line», όπως είναι ο τίτλος του νέου του single, σκαρφάλωσε αμέσως στην κορυφή του ελληνικού chart στο iTunes στις αρχές του νέου έτους, αποτελώντας το πρώτο No. 1 της νέας δεκαετίας.

Το disco house, radio friendly single με ξεκάθαρη αναφορά στα ’80s μιλάει για τα κοινωνικά ταμπού και όρια που πρέπει να ξεπεράσουμε, για να καταφέρουμε ως κοινωνία να εξαλείψουμε το bullying.

Στα φωνητικά συμμετέχουν ο Labro που κάνει καριέρα στο Λονδίνο τα τελευταία χρόνια, καθώς και ο βασικός συνεργάτης του Livin R την τελευταία δεκαετία, ο Zeff.

«Το τραγούδι το έγραψα για τον πρώτο μου ανιψιό, λίγο καιρό πριν γεννηθεί. Τώρα μεγάλωσε και του το έβαλα να το ακούσει πριν το κυκλοφορήσω και του άρεσε πολύ», δήλωσε ο Livin R.

Τη σκηνοθεσία του video clip την έχει κάνει ο George Pada, ο οποίος διακρίθηκε στο Cefalu Film Festival για το video που είχε κάνει για ένα από τα προηγούμενα singles του Livin R, το «Νεράιδα» στο οποίο συμμετείχαν η Ανδριάνα Μπάμπαλη και ο Δημήτρης Υφαντής.

Πηγή : https://www.hit-channel.com/

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More