Έκθεση φωτογραφίας της Οικολογικής Κίνησης Πάτρας με θέμα : «Μνημεία και Φύση»

Η ΟΙΚΙΠΑ συνεχίζοντας την παράδοση των επιτυχημένων εκθέσεων φωτογραφίας των τελευταίων χρόνων, καλεί και φέτος τους «εραστές» της φωτογραφικής τέχνης να πάρουν μέρος στην έκθεση φωτογραφίας με θέμα «Μνημεία και Φύση»

Η παρουσίαση των φωτογραφιών θα γίνει, όπως και τις προηγούμενες φορές, στην πλατεία Υψηλών Αλωνιών, στην Πάτρα, κατά τη διάρκεια του εορτασμού της Πρωτομαγιάς.  Σας υπενθυμίζουμε πως θα πρέπει να στείλετε τις φωτογραφίες σας μέχρι και την Τετάρτη 10 Απριλίου.

Οδηγίες για τη συμμετοχή
Στο διαγωνισμό μπορεί να πάρει μέρος κάθε ερασιτέχνης φωτογράφος στέλνοντας από 1 έως 5 φωτογραφίες, από τις οποίες θα εκτεθούν οι καλύτερες και οι οποίες θα επιλεγούν από ειδική επιτροπή αξιολόγησης. Οι φωτογραφίες δεν πρέπει να έχουν υδατογράφημα ή πλαίσια και πρέπει να προέρχονται από μια και μοναδική αρχική λήψη. Η αποστολή των φωτογραφιών θα γίνει σε ψηφιακή μορφή και σε αρχεία .jpeg.

Το όνομα του αρχείου κάθε φωτογραφίας πρέπει να περιλαμβάνει το ονοματεπώνυμο του φωτογράφου και την τοποθεσία της λήψης της φωτογραφίας. Όποια φωτογραφία δεν πληροί οποιοδήποτε από τα ανωτέρω κριτήρια δεν θα ληφθεί υπόψη.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει ακόμα να υπογράψουν πως συναινούν στην επώνυμη δημοσίευση των φωτογραφιών που απέστειλαν στην Οικολογική Κίνηση Πάτρας, τόσο στην πρωτομαγιάτικη έκθεση φωτογραφίας στα Ψηλαλώνια, όσο και σε οποιαδήποτε άλλη δημοσιοποίηση. Οι φωτογραφίες θα πρέπει είτε να σταλούν με e-mail στο oikipa@otenet.gr, είτε να παραδοθούν σε ψηφιακή μορφή (cd-dvd) στα γραφεία της ΟΙΚΙΠΑ Σαχτούρη 64, Πάτρα μέχρι την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 2610.32 10 10, 7-9μ.μ., από Δευτέρα – Παρασκευή στην ΟΙΚΙΠΑ.

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More