Εκκλησιαστική συναυλία με ύμνους και την Αρετή Κετιμέ

17 Απριλίου στις 20.00, στο συνεδριακό και πολιτιστικό κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών στο Ρίο θα γίνει συναυλία με τίτλο «Δωσ’ μοι Λόγε». Στη συναυλία θα λάβει μέρος η Γυναικεία Βυζαντινή Χορωδία “Πανύμνητος” υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Αφροδίτης Χρυσανθακοπούλου όπως και η ερμηνεύτρια Αρετή Κετιμέ. Η συναυλία συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδος.

Η «Πανύμνητος» δημιουργήθηκε στα τέλη του 2008 και κρατά ήδη στα χέρια της το α’ βραβείο του Πανελληνίου Διαγωνισμού χορωδιών της ΧΟΝ (Χορωδία Ορχήστρα Νέων) στην κατηγορία Θρησκευτικής Βυζαντινής Παραδοσιακής μουσικής, που είχε πραγματοποιηθεί στις 28 Μαρτίου 2009 στον Άλιμο Αττικής.

Τα μέλη και οι Χορωδοί της “ΠΑΝΥΜΝΗΤΟΥ” είναι γυναίκες όλων των ηλικιών και διαθέτουν αγάπη πάθος και ζήλο εκμάθησης της Βυζαντινής Παρασημαντικής, για να αποκτήσουν την κατάλληλη παιδεία αυτής της ιδιαίτερα γοητευτικής μουσικής, αποδίδοντας όσο πιο πιστά τους ανυπέρβλητους σε ομορφιά και νοημάτων ύμνους της Εκκλησίας μας.

Η Πανύμνητος έχει λάβει μέρος και στα Πρωτοκλήτεια.

Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Μια ιδιαίτερη στιγμή για την “ΠΑΝΥΜΝΗΤΟ”

Μια αξιοπρεπής προσπάθεια για έναν τόσο ιερό σκοπό.

Η απόδοση των υπέρλαμπρων Εκκλησιαστικών ύμνων της περιπαθούς περιόδου του “Κυρίου” μας, μα και η ερμηνεία παραδοσιακών θρήνων και νανουρισμάτων από την ταλαντούχα καλεσμένη μας κ. Αρετή Κετιμέ, θα φορτίσει συγκινησιακά τις καρδιές μας προετοιμάζοντάς τες  για την Ανάστασή Του.

Ο ιερός σκοπός των εσόδων, που θα διατεθούν για την ανέγερση του Προσκυνηταριού στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών “Άγιος Ανδρέας”, μας δυναμώνει και μας  προτρέπει να σας προσκαλέσουμε ώστε να γίνουμε συνταξιδιώτες αυτής της προσπάθειας και του ιερού σκοπού.

Εισιτήρια διατίθενται στο βιβλιοπωλείο Discover  Πατρέως  30 και στο ζαχαροπλαστείο Εντελβάις  Πλατεία  Αγ. Σοφίας Πατρών.

Μετά τιμής κ. Κυριακή Φιλιππακοπούλου
Πρόεδρος της “ΠΑΝΥΜΝΗΤΟΥ”

 

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More