Έφτασε η ώρα για το Πανευρωπαϊκό Ιστιοπλοΐας της Πάτρας

Έφτασε η ώρα για το μεγάλο ραντεβού της Ιστιοπλοΐας στην Πάτρα. Το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλάσης J/24 ξεκινάει από το Σάββατο 4 Μαΐου και ολοκληρώνεται στις 10 του ίδιου μήνα στα νερά του Πατραϊκού μπροστά από το Μόλο της Αγίου Νικολάου.

Στο νερό είναι από χθες τα πρώτα 2 σκάφη, που ξεκίνησαν να ελλιμενίζονται στον Μόλο της Αγίου Νικολάου και ήδη έκαναν τις πρώτες προπονήσεις.

Το σκάφος της Ελληνικής Αστυνομίας και το σκάφος της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων το οποίο θα τρέξουν αθλητές τους Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών, μια προσπάθεια που υλοποιήθηκε με την αρωγή της εταιρίας PELCO A.E.

Ενώ σήμερα 2 Μαΐου ξεκινούν να έρχονται Ελληνικά και ξένα πληρώματα. Από τα πληρώματα που έρχονται ξεχωρίζουν ένα σκάφος της Marina Militare Italiana, σκάφος με ομάδα από το Πανεπιστήμιο της Κρήτης, και 8 Γερμανικά νεανικά πληρώματα.

Την Παρασκευή το πρωί η Συνέντευξη Τύπου της διοργάνωσης

Η ανακοίνωση:

«Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών ενόψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος J/24 που διεξάγεται στην πόλη μας από 4 έως και 10 Μαΐου, πραγματοποιεί συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή 3 Μαΐου 2019 και ώρα 11:00, στην Αίθουσα της Διοργάνωσης στο κάτω μέρος της Αγίου Νικολάου (πρώην κτήριο Ποδηλατικού Ομίλου Πατρών).

Η οργανωτική επιτροπή των Αγώνων θα μιλήσει για την διοργάνωση που ξεκινάει από το Σάββατο 4 Μαΐου στην πόλη μας, ενώ θα μπορέσετε να δείτε και τις πρώτες αποστολές που έχουν μπει στη θάλασσα ξεκινώντας την προετοιμασία τους και την ειδική διαμόρφωση του χώρου στο Μόλο της Αγίου Νικολάου».

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More