Εάν κάνεις αυτή την κίνηση πριν τη γυμναστική, μπορείς να κάψεις περισσότερο λίπος

Όπως ίσως έχεις ακούσει πολλές φορές το πρωινό, είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας, και γι’ αυτό δεν πρέπει να το παραβλέπεις, αλλά ούτε και να τρως μέχρι να σκάσεις.

Αυτό όμως που δεν περίμενες με τίποτα να ακούσεις, είναι πως το πρωινό σε σαμποτάρει, από το να κάψεις λίπος και κατ’ επέκταση να χάσεις βάρος.

Ναι, ναι καλά διάβασες. Όσο σημαντικό και αν είναι σε εμποδίζει σημαντικά από το να καλύψεις έναν στόχο. Η γυμναστική πριν από το πρωινό μπορεί να ενισχύσει τα οφέλη για την υγεία σου, συμπεριλαμβανομένης της καύσης πολύ περισσότερου λίπους και της καλύτερης καταπολέμησης του σακχάρου στο αίμα, σύμφωνα με νέα μελέτη που δημοσιεύθηκε αυτό το μήνα στην εφημερίδα Journal of Clinical Endocrinology & Metabolism από επιστήμονες υγείας σε δύο βρετανικά πανεπιστήμια.

Διαβάστε περισσότερα εδώ:https://demysblog.gr/ygeia/2184-ean-kaneis-afti-tin-kinisi-prin-ti-gymnastiki-boreis-na-kapseis-perissotero-lipos

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More