Δύο βιβλία παρουσιάζει το Δόντι

Ένα διήμερο εκδηλώσεων σε Πάτρα και Αίγιο διοργανώνουν οι εκδόσεις «Το Δόντι» του Ανδρέα Τσιλίρα τις επόμενες μέρες.

Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή 25/9/2020, στις 20.00 το βράδυ θα παρουσιαστεί από τις εκδόσεις Το Δόντι η νουβέλα της Ειρήνης Τρυφωνοπούλου με τίτλο «Σαν όνειρο γαλάζιο» στο καφέ «Μυλωνάς», στο Πάρκο Ι. Ν. Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα.

Για το βιβλίο, που είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, θα μιλήσουν η Χριστίνα Παπανικόλα, ηθοποιός – συγγραφέας και η Ελευθερία Στεργιοπούλου, ραδιοφωνική παραγωγός ενώ θα διαβάσει αποσπάσματα ο πολιτιστικός συντάκτης και ραδιοφωνικός παραγωγός Αλέξης Γκλαβάς. Τη βραδιά θα ντύσει με μουσική ο συμπολίτης καλλιτέχνης Χρήστος Παναγιωτόπουλος.

Μία μέρα μετά, το Σάββατο 26/9, στις 18.30 το απόγευμα, το βιβλιοπωλείο «Coboo bookshop cafe» στο γειτονικό Αίγιο γιορτάζει την «Ημέρα Μικρών Βιβλιοπωλείων» και φιλοξενεί το παραμύθι «Ένας αρκούδος με ανθρώπινη καρδιά», μαζί με τον συγγραφέα του Πέτρο Ζαργάνα και την εικονογράφο του Χριστίνα Δημητροπούλου. Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί μουσικά από την Μπέση Νάση. Η παρουσίαση και ο συντονισμός της εκδήλωσης θα γίνει από τη νηπιαγωγό Διονυσία Τζόβολου.

Τα παιδιά θα μάθουν για τις περιπέτειες του αρκούδου και της φίλης του Νατάσσας, θα συζητήσουν και θα εκφράσουν τις απόψεις τους για την αξία της φιλίας.

Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ. 2691060445.

*Και στις δύο εκδηλώσεις θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφάλειας κατά του covid-19.

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More