Δωμάτιο της Άνιας |

Το Σάββατο 22/6 στις 20:00 στο θέατρο στοAct Theater Patras (Gerokostopoulou 65) η Θεατρική Παράσταση “Δωμάτιο της Άνιας”!

Το δωμάτιο της Άνιας θα μπορούσε να είναι το δωμάτιο κάθε έφηβου κοριτσιού που προσπαθεί να αποδεχτεί μια πραγματικότητα που της έχει επιβληθεί.
Το Χαμόγελο του Παιδιού αναλαμβάνει να συμπαραστέκεται σε περιπτώσεις σαν αυτή της Άνιας και διάφορες άλλες όπου τα παιδιά νιώθουν να χρειάζονται βοήθεια. Ο Γιάννης Τσάλας και η Γιοβάννα Σκούφαλου σε συνεργασία με το Χαμόγελο του Παιδιού αναλαμβάνουν να δείξουν την ιστορία της Άνιας και του Παύλου στο θέατρο Act.
Αντί για χρήματα οι θεατές θα πληρώσουν την είσοδό τους με ένα ή περισσότερα συσκευασμένα τρόφιμα διαρκείας. Τα τρόφιμα αυτά θα δοθούν σε οικογένειες που ζητούν βοήθεια εβδομαδιαία από το Χαμόγελο του Παιδιού. Την διαδικασία αυτή θα πραγματοποιήσουν η Γιοβάννα Σκούφαλου μαζί με τη Ράνια Παπαδοπούλου, υπεύθυνη της εφηβικής ομάδας εθελοντών του Χαμόγελου.

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More