Διαγωνισμός Καινοτομίας «Re-Startup Patras 2k19»

Το Σάββατο, 13 Απριλίου & ώρα 13:00, θα λάβει χώρα ο Διαγωνισμός Καινοτομίας του προγράμματος «Re-Startup Patras 2k19», που διοργανώνει το POS4work σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών. Έλα να γνωρίσεις τις #startup ομάδες της Πάτρας, να εμπνευστείς και να συμμετάσχεις στο μεγαλύτερο Startup Competition στην Πάτρα.

Η Metavallon, το Uni.Fund & οι Velocity.Partners θα είναι εκεί! Εσύ θα λείπεις;

Επίσης, ευχαριστούμε την εταιρία K. Kotronis Plastics SA, τα Εκπαιδευτήρια Πάνου και την εταιρία DUR για την πολύτιμη συνεισφορά τους.

Λίγα λόγια για το «Re-Startup Patras 2k19»:
To POS4work, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών, διοργανώσε τον δεύτερο κύκλο του επιτυχημένου προγράμματος “Re-Startup Patras”, με σκοπό την ανάδειξη αλλά και την δημιουργία καινοτόμων επιχειρηματικών ιδεών.
Οι υποψήφιοι και οι ομάδες που επιλέχθηκαν, παρακολούθησαν και συνεχίζουν να παρακολουθούν εξειδικευμένα σεμινάρια & #workshops, έλαβαν υποστήριξη από μέντορες & #coaches, ήρθαν σε επαφή με επενδυτές & στελέχη εταιριών, απέκτησαν πρόσβαση σε διεθνές & τοπικό δίκτυο συνεργατών, αλλά και δωρεάν παροχή γραφειακών χώρων & τεχνολογικού εξοπλισμού.

Το πρόγραμμα έχει διάρκεια 4 (2+2) μήνες και υποστηρίζεται από το Επιστημονικό Πάρκο Πατρών (Patras Science Park), το ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, από τα επενδυτικά funds Metavallon, Uni.Fund, Velocity.Partners και VentureFriends, καθώς και από το πρόγραμμα της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας – NBG Business Seeds.

Στον πρώτο κύκλο αποφοίτησαν 8 ομάδες, με το “Liofyllo” να έχει προβεί ήδη σε ίδρυση εταιρίας, την “Coffeco” να έχει περάσει στην τελική φάση του NBG Business Seeds διεκδικώντας από 5.000 έως 20.000 ευρώ και πέντε ακόμα ομάδες να συνεχίζουν τις ιδέες τους στην θερμοκοιτίδα του Orange Grove Patras και στο Invent – Re-inventing Tech Entrepreneurship.

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More