Δειτε φωτογραφίες από την «ΜΑΣΚΕΛΑΚΑΡΑ», το 54ο παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού

Έντονη καρναβαλική ατμόσφαιρα και μάλιστα με τις μάσκες, ένα κατεξοχήν συστατικό του Πατρινού Καρναβαλιού, τη μάσκα να πρωταγωνιστούν, επικράτησε από τις 12.00 έως τις 13.00 του Σαββάτου 9 Φεβρουαρίου στην Αγορά Αργύρη.

Το 54ο Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού, που διοργανώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» σε συνεργασία με την Οργανωτική Ομάδα του παιχνιδιού, που είναι ομάδα πληρωμάτων, έδωσε για μια ακόμη φορά – μετά τη φάση «Του Πεζόδρομου … Καλλιτέχνες» – μια σειρά εξαιρετικά έργα σπάνιας εικαστικής, καρναβαλικής τέχνης.

Το ραντεβού των πληρωμάτων είχε τον τίτλο «Μασκελακάρα» και εκπρόσωποι των πληρωμάτων  προσκόμιζαν στην Ομάδα του Παιχνιδιού τις μάσκες που τους είχαν δοθεί ως θέμα σακούλας το περασμένο Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου. Τα πληρώματα κατέθεσαν τις μάσκες που είχαν στολίσει καρναβαλικά με ελεύθερο τρόπο, σύμφωνα με τη φαντασία, την έμπνευση, την ευρηματικότητα και την καλλιτεχνική τους φλέβα προσφέροντας 68 ολοκληρωμένα πλέον εικαστικά-καρναβαλικά δημιουργήματα-μάσκες. Κάθε πλήρωμα με τη συμμετοχή του και την κατάθεση της στολισμένης καρναβαλικά μάσκας πρόσθετε στη βαθμολογία του 30 βαθμούς.

Δείτε φωτογραφίες:

 

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More