Χριστουγεννιάτικο σεμινάριο χορού στους Σαλτιμπαγκους

Πότε: 19-22/12, ώρες θα ανακοινωθούν, απογευματινές ώρες.
Διάρκεια: δίωρα μαθήματα, ένα κάθε μέρα, για 4 μέρες!
Διδάσκοντες: Αλέξανδρος Σταυρόπουλος
Ειρήνη Αποστολατου, Λουκιανή Παπαδάκη.
Με δυνατότητα drop in σε ένα μάθημα η κράτηση για τις 2,3 ή 4 μέρες.
Με κράτηση θέσης, και περιορισμένες θέσεις!
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με soyuzdance@gmail.com,
6970324462, 6947341506.
Βιογραφικά:
Λουκιανη Παπαδάκη: είναι απόφοιτος της Κρατικής Σχολής Ορχηστρικής Τέχνης και του τμήματος Θεατρικών Σπουδών του ΕΚΠΑ. Το 2006-7 φοίτησε, με υποτροφία, στην Epsedance, Professional School of Dance, στο Montpellier της Γαλλίας, από όπου κατέχει το κρατικό δίπλωμα σύγχρονου χορού Examen d’Aptitude Technique. Έχει επιλεγεί στα προγράμματα “RIVE-Rivers of Europe” υπό καθοδήγηση του Jivko Jeliazkov, (Warsaw, 2013) και “Fragile-mapping bodies” από τον Cosmin Manolescu (Buchurest, 2014). Έχει συνεργαστεί με φορείς και καλλιτέχνες όπως το χοροθέατρο του ΚΘΒΕ, την YoshikoWake την Ανδρονίκη Μαραθάκη, τον Michael Znaniecki,το Αμφίδρομο χορoθέατρο της Κύπρου, την Όλγα Σπυράκη κ.α.
Έχει συμμετάσχει ως χορογράφος και χορεύτρια σε φεστιβάλ όπως το 18o Solo-Tanz-Theater-Festival of Stuttgart με το σόλο “Panic” το οποίο επιλέχθηκε και για την περιοδεία της Γερμανίας, στο International Solo Dance Festival στο Gdansk της Πολωνίας με το σόλο”Syrinx”, στο φεστιβάλ Ακροποδητί της Σύρου με το “Εxeō” ένα ντουέτο σε συνεργασία με τον χορευτή Eddie Lame, στο 1ο φεστιβάλ Reborn στο θέατρο Θησείον με το “WAKE” της oμάδας Soyuz κ.α.. Τον Μάιο του 2016 παρουσίασε, σε συνεργασία με την όμαδα, την in progress εργασία με τίτλο “Σκηνές μάχης” στα πλαίσια των open stages της Πειραματικής Σκηνής του Εθνικού θεάτρου Το διάστημα αυτό συνεργάζεται με την ομάδα Ον ΟFF για ένα έργο που θα παρουσιαστεί τον Μάιο του 2017, παραδίδει ένα κύκλο σεμιναρίων σωματικού θεάτρου σε συνεργασία με την Μαρία Λάππα και συμμετέχει σε μία παιδική παράσταση.
Ο Αλέξανδρος Σταυρόπουλος Γεννήθηκε στην Πάτρα το 1991, όπου είχε και την πρώτη του επαφή με το χορό. Σπούδασε και αποφοίτησε από την Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης το 2014 και είμαι ενεργό μέλος της Jasmin Vardimon dance company και της Ηellenic dance company. To 2013 επιλέχτηκε από το P.A.R.T.S university of Brussels και το 2015 παρακολούθησα το intensive course of Martha’s Graham technique στη Νέα Υόρκη. Έχει συνεργαστεί, επηρεαστεί και χορέψει με πολλούς Έλληνες και ξένους χορογράφους, όπως Φένια Αποστόλου, Ermira Goro, Hannes Langolf, Jasmin Vardimon, Andonis Foniadakis, Tono Lachky, Linda Kapetanea, Fenia Apostolou, Christine Gouzelis and Paul Blackman, Fotis Nikolaou, Alexis Vasiliou, Χορευτές του Βορρά κ.α. Χόρεψε στην Αγγλία για την Jasmin Vardimon dance company για τη δημιουργία δυο παραγωγών “Tannhauser” και “Pinnochio”. Έχει συνεργαστεί με την σκηνοθέτη Κατερίνα Ευαγγελάτου στην Επιδαύρια παράσταση του Εθνικού θεάτρου “Άλκηστη” και χορεύει αυτή την περίοδο στην παράσταση του χορογράφου Russell Malliphant “The thread”.
Η Ειρήνη Αποστολάτου, είναι αριστούχος απόφοιτος της Κρατικής Σχολής Χορού και JV2, πρωταθλήτρια Ελλάδος στην ενόργανη γυμναστική (1998-2003) και αναγνωρισμένη Pilates Instructor.
H Ειρήνη ως χορεύτρια έχει συνεργαστεί με τους Cirkus Cirkör, Jasmin Vardimon Company, Royal Opera House London, Λίντα Καπετανέα & Jozef Frucek, Johannes Wieland, Anton Lachky, Out of Order, Christine Gouzelis & Paul Blackman, David Lloyd,
Sean Rogg, Μαρία Λάππα, Katie Dale-Everrett, και Eleonore Valere Lachky.
Έχει παρουσιάσει την χορογραφία της “I want to show you something” στα Deltebre Dance Festival και Les Rencontres De Monthelon, την “Φαίδρα” στα Camden fringe London, Platform Theatre London, στο Συνεδριακό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών, στο Μπούργος και στο SEAD ως επιλογή για το solo project, το “Meeting point” στα Canvas
festival, Postcards festival και Resolution, το “Sway” στο Lab the Dance, το “Duet” στο Vereniging Poortgebouw 8th, και την “Enheduanna” σε περιοδεία στην Παλεστίνη και Σερβία που υπήρξε βοηθός παραγωγής και χορογράφος.
Η Ειρήνη διδάσκει χορό, partnering, physical theatre και pilates στην Ελλάδα και στο εξωτερικό από το 2013, χορεύει για ομάδες διεθνώς και παράλληλα αναπτύσσει τη δική της χορογραφική δουλειά.

Αλέξανδρος Σταυρόπουλος

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More