Χρήστος Θηβαίος live στη Πάτρα

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ live στη Πάτρα
«Εξάρχεια – Μπραχάμι»
Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020
Αίγλη Πολυχώρος Πολιτισμού Δήμου Πατρέων

Ο Χρήστος Θηβαίος συγκεντρώνει και παρουσιάζει τις καλύτερες στιγμές του, από τους “Συνήθεις Υπόπτους” και τον “Άμλετ της Σελήνης” έως το “Σιδερένιο νησί” και την καινούργια του συνεργασία με τον Χάρη Κατσιμίχα, που μετά από 10 ολόκληρα χρόνια απουσίας, μελοποίησε σπουδαίους ποιητές και εμπιστεύτηκε τον Χρήστο Θηβαίο να ερμηνεύσει αυτά τα νέα τραγούδια του, σε ένα άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει σύντομα με τον τίτλο “Από τους κήπους των ψιθύρων”.

Το πρόγραμμα του Χρήστου Θηβαίου, περιλαμβάνει ένα μουσικό ταξίδι στη γειτονιά του Χάρη Κατσιμίχα στο Μπραχάμι και φυσικά μια μεγάλη στάση στη δική του γειτονιά, τα Εξάρχεια, την πιο εναλλακτική της Αθήνας. Τη γειτονιά που συνδέθηκε με μερικές από τις πιο σημαντικές μορφές του νεότερου πολιτισμού μας: Νικόλα Άσιμο, Παύλο Σιδηρόπουλο, Αρλέτα, Κατερίνα Γώγου.

Επίσης θα ακούσουμε όσα τραγούδια του έχουμε αγαπήσει όλα αυτά τα χρόνια: Ημερολόγιο, Ας Χαθείς, Αγάπη, Δεν Είμαι Άλλος, Παλιός Στρατιώτης, Μικρή Πατρίδα, Βροχή μου, Γυναίκα, Ποια Θάλασσα, και τόσα άλλα που αποτελούν μια σπουδαία μουσική προίκα, αγκαλιά με τα τραγούδια των Αδερφών Κατσιμίχα και τα νέα τραγούδια του Χάρη που θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά ζωντανά.

Μαζί του στο πιάνο ο Μάξιμος Δράκος, στα τύμπανα ο Καλλίστρατος Δρακόπουλος και στην ηλεκτρική κιθάρα ο Κλέων Αντωνίου (από τους Mode Plagal).
Μηχανικός Ήχου: Γιώργος Κορρές

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ live στη Πάτρα
«Εξάρχεια – Μπραχάμι»
Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020
Αίγλη Πολυχώρος Πολιτισμού Δήμου Πατρέων
έναρξη 21.30

Προπώληση εισιτηρίων 10€ (περιορισμένος αριθμός)
ΜΟΝΟ στο www.viva.gr/tickets/music/mojolive-concerts

Προπώληση εισιτηρίων 13€
Εισιτήριο στην πόρτα 15€

Σημεία προπώλησης
Γωνιά του βιβλίου
Το Θρανιο
Discover Bookstore
Ο Ακροβάτης στην πλατεία

Ηλεκτρονικά
www.viva.gr/tickets/music/mojolive-concerts

Τηλεφωνικά
11876

κρατήσεις πάσων (περιορισμένος αριθμός)
6932 323340

Διοργάνωση:
Mojo Live , Cricos Productions & Cultural Management

—————————————————————–
➡ Η αγορά του εισιτήριου δεν εξασφαλίζει θέση καθήμενου
➡Το εισιτήριο είναι θεάματος και δεν περιλαμβάνει ποτό

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More