Browsing Category



Άγιος Ανδρέας Οι δύο Ναοί του Πολιούχου της Πάτρας, Αγ. Ανδρέα, ο παλαιός και ο νέος, αποτελούν πανελλήνιο…

Ιστορία της Πάτρας

Η Πάτρα ιδρύεται το 1082 π.X. απο τον Λάκωνα Πατρέα, υιό του Πρευγένη, όταν, διωκόμενος από τους Δωριείς, ήρθε στην…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More