Αργυρώ Βενιού: Διαχείριση άγχους και φοβίας στα κατοικίδια

Στο σεμινάριο αυτό που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Μαρτίου μετά τις 19.00 στο Bright Side Study Room (Φιλοποίμενος 45) όπου και θα αναπτύξουμε τι είναι το άγχος και οι φοβίες κατοικίδιων και μπορούμε να βοηθήσουμε τους τετράποδους φίλους μας να το ξεπεράσουν. Πολλές φορές τα κατοικίδια μας μπορεί να βιώνουν άγχος χωρίς εμείς να το καταλαβαίνουμε.

Πώς μπορούμε λοιπόν να αναγνωρίσουμε τα σημάδια του άγχους στους σκύλους; Υπάρχει καλό στρες; Πώς δείχνει τη δυσφορία του ένα κουνέλι; Τι κάνει μια γάτα όταν νιώθει άβολα; Μπορεί η φοβία να οδήγησει σε επιθετικότητα;

Αυτά και άλλα πολλά ερωτήματα θα συζητήσουμε μαζί με την Argyro Maria Veniou, θετική εκπαιδεύτρια ζώων & βοηθός κτηνιάτρου.

Λίγα λόγια για την εκπαιδεύτρια
Η Αργυρώ γεννήθηκε το 1995 στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Σίφνο. Αποφοίτησε ως θετική εκπαιδεύτρια από την Ακαδημία Strardogs του Γιάννη Αραχωβίτη το 2014 και έκτοτε εκπαιδεύει σκύλους και τους κηδεμόνες τους, ενώ διαθέτει εμπειρία στη φύλαξη κατοικίδιων. Είναι φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών. Ταυτόχρονα σπουδάζει Πρώτες βοήθειες για σκύλους και Ολιστική Υγεία σκύλων στο British College of Canine Studies ενώ είναι και πτυχιούχος βοηθός κτηνιάτρου. Παρακολουθεί μαθήματα πάνω στη διατροφή, ψυχολογία, φύλαξη, συμπεριφορά και περιποίηση ζώων αλλά και πάνω σε εναλλακτικές θεραπείες όπως η κρυσταλλοθεραπεία και το Ρέικι για ζώα.

Είσοδος ελεύθερη
Ελάχιστη κατανάλωση καφές/ ρόφημα.

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More