Από την Πάτρα ο πρώτος ιδρυτής του διαδικτυακού Delivery !

Ο Νίκος Ιωάννου – ο ιδρυτής του Delivery.gr από την Πάτρα- θα αφηγηθεί την δική του ξεχωριστή ιστορία στη νέα συνάντηση του δικτύου Startup Grid.

«Από PhD σε CEO: η αντισυμβατική ιστορία του Delivery.gr», είναι ο τίτλος που έχουν δώσει οι ίδιοι οι διοργανωτές της συνάντησης και μάλλον αποτυπώνει με αυθεντικό τρόπο την διαδρομή του Νίκου Ιωάννου.
Σε ενημερωτικό σημείωμα των διοργανωτών διαβάζουμε: «Το ήξερες ότι πριν από 13 χρόνια (!), ένας ερευνητής που εργαζόταν πάνω στο διδακτορικό του από το ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος έβαζε τα θεμέλια σε μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες στο Ελληνικό internet;

Κόντρα σε όσους δεν πιστεύουν στα side projects και μάλιστα τη διάρκεια των σπουδών, ο Νίκος Ιωάννου ίδρυσε το Delivery.gr το 2006, αποτελώντας έτσι χρονολογικά την πρώτη πλατφόρμα για διαδικτυακή αποστολή παραγγελιών φαγητού στη χώρα.

Κόντρα και σε όσους θέλουν τους πετυχημένους επιχειρηματίες να δραστηριοποιούνται στην πρωτεύουσα, ο Νίκος έχει βάση την Πάτρα, απ’ όπου διευθύνει την startup του έχοντας πλέον φτάσει τις 2,500 επιχειρήσεις εστίασης απ’ όλη την Ελλάδα και ξεπερνώντας το εντυπωσιακό milestone των 6,000 παραγγελιών / μέρα.

Κόντρα τέλος στη λογική του exit προς έναν ξένο μεγαλύτερο παίκτη, ο Νίκος κράτησε τα ηνία του Delivery.gr χωρίς να παραδώσει τα κλειδιά και προσηλωμένος πάντα στον στόχο του να αναπτύξει οργανικά μια υγιή επιχείρηση που δημιουργεί συνεχώς νέες θέσεις εργασίας παραμένοντας η μοναδική Ελληνική εταιρεία στη συγκεκριμένη αγορά.
Πηγή : protothema.gr

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More