Αντάμωμα χορευτικών συγκροτημάτων από πολιτιστικούς συλλόγους της Πάτρας

Δεκατέσσερα χορευτικά συγκροτήματα από πολιτιστικούς συλλόγους της Πάτρας, παίρνουν το διήμερο  26 και 27 Ιουνίου, τη σκυτάλη των παράλληλων δράσεων του Διεθνούς Φεστιβάλ της Πάτρας.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο χορευτικό αντάμωμα, όπου κυριαρχεί η «ψυχή» της γειτονιάς και των συνοικιών της πόλης, μέσα από την ανάδειξη του μεγαλείου που περιέχει το λαϊκό και παραδοσιακό.

Την Τετάρτη 26 Ιουνίου τα χορευτικά ( μεγάλων, εφήβων, παιδικά) από το Αρκτικό και Νότιο Διαμέρισμα, θα παρουσιάσουν στις 9.30 το βράδυ στον υπαίθριο  χώρο του Σκαγιοπουλείου, παραδοσιακούς και λαϊκούς χορούς.

Θα συμμετάσχουν τα χορευτικά από ΠΡΑΤΣΙΚΑ,ΤΕΡΨΗ,ΝΕΑΠΟΛΗ, ΖΑΒΛΑΝΙ, ΒΟΥΝΤΕΝΗ, ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΣΩΤΗΡΟΣ, ΑΝΩ ΣΥΧΑΙΝΑ, ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ.

Την Πέμπτη 27 Ιουνίου στον ίδιο χώρο, θα παρουσιαστούν χορευτικά συγκροτήματα από συλλόγους του Κεντρικού και Ανατολικού διαμερίσματος.

Θα συμμετάσχουν χορευτικά – μουσικά συγκροτήματα και  κουκλοθέατρο από ΠΕΡΙΒΟΛΑ, ΑΓΥΙΑ , ΠΑΓΩΝΑ, ΠΑΜΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟ, ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ, ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ, ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΣΩΤΗΡΟΣ.

Το κουκλοθέατρο θα ξεκινήσει 8.30 για τα παιδιά.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More