Αναδρομική έκθεση του γλύπτη Γιάννη Τσαγανά στην Αγορά Αργύρη

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων εορτασμού της τριαντάχρονης παρουσίας του ο Ελληνογερμανικός Σύνδεσμος Αχαΐας, διοργανώνει την αναδρομική έκθεση των γλυπτών του Γιάννη Τσαγανά, στον εκθεσιακό χώρο «Αγορά Αργύρη», οδός Αγίου Ανδρέου 12 στην Πάτρα. Ο Γιάννης και η σύζυγός του Άστριντ είναι από τα παλαιότερα μέλη του Συνδέσμου.

Ο Γιάννης Τσαγανάς γεννήθηκε το 1930 στην Πάτρα, σπούδασε από το 1957 -1965 στην Βόννη της Γερμανίας, όπου ασχολήθηκε με την γλυπτική. Επέστρεψε στην Πάτρα, συνεχίζοντας αδιάκοπα να δημιουργεί με τα χέρια του γλυπτά και κατασκευές, εμπνευσμένα από τα ερωτήματα της ζωής, την πολιτική, το περιβάλλον και την κοινωνία. Μέχρι σήμερα δημιουργεί τα έργα του με την τεχνική της χύτευσης σε ορείχαλκο μπρούτζο και αλουμίνιο.

Η έκθεση θα παραμείνει στην «Αγορά Αργύρη» από την 4η Σεπτεμβρίου έως την 17η Σεπτεμβρίου 2020. Το ωράριο λειτουργίας είναι καθημερινά 9:00 -14:00 και 17:00 – 21:00.

Πηγή :https://tetartopress.gr/

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More